Team Building

Team Building Training Series

Profesori

Every day in some way you are part of a team. Even though we’re continually involved with teams, it’s hard to explain what makes a winning team. In this course we’ll talk about what makes a great team and how we can use this in our own work teams.

What is Teambuilding?

Every day in some way you are part of a team. Even though we’re continually involved with teams, it’s hard to explain what makes a winning team. In this course we’ll talk about what makes a great team and how we can use this in our own work teams.

 

 

€37.50

Shpërndaje këtë kurs

€37.50

Kërko informacione

  duke pritur... ...
  Kërkesa u dërgua

  Kurse në dispozicion :

  Anglisht
  Kurse me testim vlerërsimi njohurish
  Kohëzgjatja : 0:28 ore
  Çertifikatë dyshe në gjuhën Italiane dhe shqiptare
  • Qasje në jetë
  • I përdorshëm nga Pc, Tablet ose Smartphone
  • Garanci 100% e kënaqshme