SketchUp dhe Modelim 3D

SketchUp është një nga softuerët më të thjeshtë dhe më intuitive të modelimit tre-dimensional në treg: edhe pas disa përdorimeve është e mundur të realizohen projekte të kënaqshme edhe pa pasur njohuri të plotë të projektimit 3D.

Profesori

Megjithatë, thjeshtësia e SketchUp fsheh funksione të mundshme dhe shumë të përparuara: në sajë të SketchUp-it, në të vërtetë, përveç modelimit të objekteve 3D, është e mundur të krijohen pasqyrime, tavolina profesionale, struktura komplekse, llogaritjet dhe shumë më tepër. SketchUp gjithashtu ndërlidhet me shumicën e softuerëve të modelimit, duke përfshirë këtu Autocad, Revit, 3D Studio Max dhe Lumion, duke e bërë atë një mjet mjaft konkurrues dhe praktikisht të lirë.

Në të vërtetë duhet të theksohet se SketchUp është në dispozicion në një version falas (SketchUp Make) dhe në një version me pagesë (SketchUp Pro), dallimet e të cilave përfshijnë disa funksione të vogla. Versioni i lirë është tashmë një mjet i plotë dhe me performancë të lartë.

Nel corso delle lezioni del Corso SketchUp si approfondirà ogni singolo aspetto di uno dei software di modellazione 3D più diffusi al mondo.

Në kursin e SketchUp do të mësoni çdo veçori të një prej softuerëve të modelimit 3D më të nderlikuar në botë.

Objektiva Profesionale

Kursi SketchUp dhe modelimi 3D synojnë t’u japin nxënësve një njohuri të mirë të parimeve të modelimit tre-dimensional, duke u lejuar atyre të zhvillojnë një projekt 3D në një autonomi totale (nga niveli bazë i projektimit parametrik).

Kursi siguron aftësitë e nevojshme për të bashkëvepruar në mënyrë korrekte me softuerë të tjerë të mëdhenj në treg, njohuritë e të cilëve shpesh janë të nevojshme për të qenë në gjendje të menaxhoni projektet plotësisht.

Objektiva edukues

Qëllimi kryesor është ti ofrojë studentit njohuri dhe mjete të dobishme për të rritur aftësitë e tij profesionale. Kjo është veçanërisht e dobishme për të ditur se si të shpërndahen lajmet më të fundit të prokurimit, nga të cilat vjen nevoja për të përdorur platforma dhe softuerë ndërveprues të projektimit.

Nëpërmjet disa ushtrimeve të udhëzuara, ne do të dimë të përdorim të gjitha mjetet për të qenë në gjendje të projektojmë me elementët më të zakonshëm të ndërtesës, pa lënë pas dore elementët më komplekse.

Kujt i drejtohet

Kursi synon të gjithë projektuesit dhe profesionistët që veprojnë në sektorin e ndërtimit, si arkitektë, inxhinierë, anketues, ekspertë dhe teknikë. Kursi mund të jetë gjithashtu shumë i dobishëm edhe për ata që synojnë të qasen në botën e projektimit tre-dimensional për herë të parë.

€99.00

Shpërndaje këtë kurs

€99
Provë falas për 10 ditë

Kërko informacione

  duke pritur... ...
  Kërkesa u dërgua

  Kurse në dispozicion :

  Italisht
  Kurse me testim vlerërsimi njohurish
  Kohëzgjatja : 8 ore
  Çertifikatë dyshe në gjuhën Italiane dhe shqiptare
  • Qasje në jetë
  • I përdorshëm nga Pc, Tablet ose Smartphone
  • Garanci 100% e kënaqshme