Projektimi i Impjanteve Diellore Fotovoltaike

Kursi i Projektimi i Impjanteve Diellore Fotovoltaike është një udhëzues praktik për profesionistët që punojnë në sektorin e efikasitetit të energjisë në banesa, si inxhinierë, arkitektë, gjeometër dhe ekspertë, të përfshirë me kapacitete të ndryshme në fazat e ndryshme të projektimit të një impjanti fotovoltaik.

Profesori
5,0 (1 valutazioni)

Kursi  analizon aspektet rregullatore të subjektit, duke radhitur përmbajtjen në tabela dhe lista që mund të konsultohen lehtësisht. Përmes përshkrimit të rasteve reale, paraqiten metodat e llogaritjes të përdorura për të lehtësuar aplikimin e tyre gjatë aktivitetit të tyre profesional.

Rastet e studimeve të paraqitura i drejtojnë profesionistët drejt zgjedhjeve më të përshtatshme teknologjike, në lidhje me llojin e ndërtimit dhe kushtet e saj kontekstuale. Kursi i Prjektimit të Impjanteve Solare Fotovoltaike, i mbushur me shembuj praktikë, simulime të llogaritjeve dhe imazhe shpjeguese, e vë teknikun në një pozitë që të zbatojë kërkesat ligjore, të zgjedhë zgjidhjet më të mira teknologjike dhe të prodhojë punimet e nevojshme teknike.

Objektivat Profesionale

Kursi i ofron profesionistit gjithçka që i nevojitet për të hartuar dhe zbatuar projektin e specializuar të një sistemi fotovoltaik.

Objektivat Edukuese

Kursi i drejtohet inxhinierëve, arkitektëve, gjeometër, ekspertët dhe të gjithë profesionistët që punojnë në fushën e energjisë së rinovueshme dhe, në veçanti, në sektorin fotovoltaik.

€75.00

KOMENTE

 • Skerdilajd Daja pubblicato 21 Nëntor 2019

  5,0 (1 valutazioni)

Shpërndaje këtë kurs

€75
Provë falas për 10 ditë

Kërko informacione

  duke pritur... ...
  Kërkesa u dërgua

  Kurse në dispozicion :

  Italisht
  Kurse me testim vlerërsimi njohurish
  Kohëzgjatja : 10 ore
  Çertifikatë dyshe në gjuhën Italiane dhe shqiptare
  • Qasje në jetë
  • I përdorshëm nga Pc, Tablet ose Smartphone
  • Garanci 100% e kënaqshme