Marco Venturini

 • Komunikim Politik
 • Political consulting
 • Public speaking
 • Speech writing, ghostwriting, copywriting
 • Media relation
 • Botime dhe Gazetari
 • Marketing dhe Komunikim Dixhital
 • Trajnime

Dërgoni një mesazh

  * Fusha të detyrueshme

  Kurset që ty Marco Venturini

  Public Speaking - Kurs i plotë
  EUR 45,00
  Public Speaking - Modul i Avancuar
  EUR 25,00
  Facebook: Si të shkruajmë postime efikase
  EUR 20,00
  Public Speaking - Moduli bazë
  EUR 20,00