Filippo Sicuranza

 • AutoCAD
 • Rhino e Rhinoceros 3D
 • Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator
 • Fotogrametria
 • Modelim dhe stampim 3D
 • Prototipacioni

Dërgoni një mesazh

  * Fusha të detyrueshme

  Kurset që ty Filippo Sicuranza

  Fotogrametria Dixhitale

  Fotogrametria Dixhitale

  di Filippo Sicuranza

  EUR 75,00
  Autocad - Kurs i plotë

  Autocad - Kurs i plotë

  di Filippo Sicuranza

  EUR 99,00
  Autocad - Modul i Avancuar

  Autocad - Modul i Avancuar

  di Filippo Sicuranza

  EUR 35,00
  Autocad - Moduli Bazë

  Autocad - Moduli Bazë

  di Filippo Sicuranza

  EUR 55,00