Hapat e rritjes

Si të bësh për vete fëmijët, bashkë me fëmijët.

Profesori
5,0 (2 valutazioni)

Shiko paraprakisht

Hapat e rritjes

Çfarë do të mësojmë nga ky kurs ?

Kursi zhvillon disa nga fazat kryesore që lidhen me vitet e para të jetës së fëmijëve, ato që shpesh përcaktohen si “autonomitë” e para: gjumi, gjumin në shtrat, menaxhimin e pelenës, “jo”-të, tekat, mbërritja në jetë e një vëllai të vogël. Janë të gjitha aspektet e tranzicioneve themelore, delikate dhe të çmuara, të cilat nxitin vëmendjen dhe energjinë e fëmijës dhe të të rriturve.

Përse të zgjedhim këtë kurs ?

Vitet e para të jetës janë plot me hapa të rëndësishëm dhe kërkues, si për fëmijën ashtu edhe për të rriturit që kujdesen për ta.

Kuptimi i natyrës, kohës dhe mënyrën e këtyre tranzicioneve përfaqëson një burim për t’u qasur në mënyrë efektive me fëmijët dhe arritjet e tyre të vogla por njëkohësisht edhe të mëdha.

Kujt i drejtohet ky kurs ?

Kursi synon të gjithë të rriturit, të cilët, për çfarëdo arsye, kujdesen për fëmijët në vitet e para të jetës: prindërit, gjyshërit dhe figurat edukative në përgjithësi. Çështjet zhvillohen përmes një gjuhe të thjeshtë dhe të përditshme që mund të lidhet në mënyrë të menjëhershme me përvojën konkrete. Kursi është i arritshëm për të gjithë dhe nuk kërkon përgatitje specifike për këtë temë.

Çfarë aftësish duhet të keni për të ndjekur këtë kurs ?

Kursi është i arritshëm për të gjithë dhe nuk kërkon përgatitje specifike për këtë temë.

€19.90

Kurrikulum

Për të ndjekur leksionet është e nevojshme blerja e kursit

KOMENTE

 • Klodi Klodi pubblicato 16 Nëntor 2019

  5,0 (2 valutazioni)
  ASSDD
 • Klodi Klodi pubblicato 16 Nëntor 2019

  5,0 (2 valutazioni)
  ASSDD
 • Klodi Klodi pubblicato 16 Nëntor 2019

  5,0 (2 valutazioni)
  ASSDD
 • Klodi Klodi pubblicato 16 Nëntor 2019

  5,0 (2 valutazioni)
  ASSDD

Shpërndaje këtë kurs

Shiko paraprakisht

Hapat e rritjes
€19.90
Provë falas për 10 ditë

Kërko informacione

  duke pritur... ...
  Kërkesa u dërgua

  Kurse në dispozicion :

  Italisht
  Numri i videove : 9
  Kohëzgjatja : 1 ore
  Çertifikatë dyshe në gjuhën Italiane dhe shqiptare
  • Qasje në jetë
  • I përdorshëm nga Pc, Tablet ose Smartphone
  • Garanci 100% e kënaqshme