Organizimi i eventeve

Si të menaxhojmë komunikimin e kompanisë në çdo lloj eventi.

Profesori

Çfarë do të mësoni nga ky kurs?

Të flisni për filozofinë e kompanisë, të produktit, të shërbimit dhe anën kulturore të cilat janë faktorët kryesorë për përfshirjen e grupit që i referohemi. Publiku (klienti, furnizuesi, shtypi etj) duhet të jetë i përfshirë për të kuptuar në tërësi vlerat dhe veprimet të cilat ndërmerren nga organizata, për të përhapur dhe për të qenë në gjendje të mbështesim nivelin e komunikimit. Të kuptoni dinamikat e organizimit të një eventi, të kuptoni llojet e organizimit të një eventi, të analizoni dhe të zbatoni në rastin konkret të gjithë fazat, janë mjetet e nevojshme për organizimin e një eventi të suksesshëm.

Përse duhet të zgjidhni këtë kurs?

Të kuptoni dinamikat e fshehura pas organizimeve të një ose më shumë eventeve, për vetë klientët ose për vetë kompaninë, të merrni dhe të shfrytëzoni sinergjitë e mundshme.

Kujt i drejtohet ky kurs?

Freelancer

Marketing ( nivel fillestar dhe mesatar)

Ndikues ( Influencer)

Organizime eventesh

Sipërmarrës

Studentë

Çfarë aftësish duhet të keni për të marrë pjesë në kurs?

Ky kurs nuk kërkon aftësi specifike.

€19.00

Shpërndaje këtë kurs

€19
Provë falas për 10 ditë

Kërko informacione

  duke pritur... ...
  Kërkesa u dërgua

  Kurse në dispozicion :

  Italisht

  Titra :

  Shqip
  Kurse me testim vlerërsimi njohurish
  Kohëzgjatja : 1,5 ore
  Çertifikatë dyshe në gjuhën Italiane dhe shqiptare
  • Qasje në jetë
  • I përdorshëm nga Pc, Tablet ose Smartphone
  • Garanci 100% e kënaqshme