Oferta për Studentët

Çdo student meriton më shumë mundësi për të zhvilluar njohuritë dhe aftësitë në fushat që ka pasion për të ndjekur ëndrrat e tij.

Oferta për Studentët

Misioni ynë është të përmirësojmë jetën e brezit të ri përmes të mësuarit online. Përmes dijes dhe edukimit, ne synojmë fuqizojmë dhe frymëzojmë çdo të ri të arrijë më shumë, të jetojë më mirë, dhe të kontribuojë më tepër në familje dhe shoqëri.

Të gjithë studentët përfitojnë 30% zbritje të çmimit në të tre paketat e abonimit. Mjafton të vendosin numrin e kartës së studentit në aplikim për të përfituar ofertën.

Mëso aftësitë kryesore për të arritur sukses në fushën që ti ke pasion – direkt nga ekpertët!

Tre paketat e abonimeve janë: 1 Mujore / 3 Mujore / 12 Mujore 

  • Abonim 1 Mujore

  • €29,90 € 9.90pagesa totale

  • -66%

   • Tek të tre paketat e mësipërme do të përfitosh:
   • Akses pa limit për të gjithë kurset (rreth 500 orë trajnimi)
   • Prezantimet dhe materialet të shkarkueshme
   • Çertifikatë pas përfundimit me sukses të çdo kursi
  • Abonim 3 Mujore

  • €74,70 € 37.35 pagesa totale

  • -50%

   • Tek të tre paketat e mësipërme do të përfitosh:
   • Akses pa limit për të gjithë kurset (rreth 500 orë trajnimi)
   • Prezantimet dhe materialet të shkarkueshme
   • Çertifikatë pas përfundimit me sukses të çdo kursi
  • Abonim 12 Mujore

  • €238,80 € 119.4 pagesa totale

  • -50%

   • Tek të tre paketat e mësipërme do të përfitosh:
   • Akses pa limit për të gjithë kurset (rreth 500 orë trajnimi)
   • Prezantimet dhe materialet të shkarkueshme
   • Çertifikatë pas përfundimit me sukses të çdo kursi
Vendos numrin e kartës së studentit në aplikim për të përfituar ofertën për të përfituar ofertën*

Investo tek vetja! Abonohu tani!

Përmes abonimit, ti përfiton akses të plotë (pa limit) për të mësuar nga të gjithë kurset online që përmban platforma. Aktualisht, janë mbi 500 orë trajnime të fushave dhe tematikave të ndryshme, si:

 • Lidership & Komunikim
 • Biznes 
 • Marketing & PR (Strategji Marketingu Dixhital)
 • Design dhe IT
 • Real Estate 
 • Fusha e Inxhinierisë së Ndërtimit
 • Zhvillimi Personal
 • Stili Jetesës

 

Ti do të përfitosh mundësinë të shikosh dhe të mësosh të gjitha kurset online nga fushat që ti ke pasion (nga çdo platformë desktop, tablet dhe mobile). Do mund të shkarkosh materialet dhe prezantimet e kurseve, si dhe do të marrësh çertifikatën tënde (italiane dhe shqiptare) pas përfundimit me sukses të kurseve. 

Duke marrë abonimin tënd ti mund të:

 • Mësosh më shumë çdo ditë. Do të zbulosh strategjitë e reja, trendet dhe metodat e fundit dhe me informacion të përditësuar nga ekspertët e fushës që ti dëshiron.
 • Krijosh hapësirën tënde online. Do të zhvillosh dijet dhe aftësitë e tua për të arritur më shumë në jetë dhe biznes – kudo ku ndodhesh. 
 • Fito njohuritë direkt nga ekspertët. Do të ndjekësh dhe mësosh nga eksperienca e ekspertëve më të mirë të fushës tënde të biznesit.
 • Merr Çertifikatë të dyfishtë italiane dhe shqiptare. Falë bashkëpunimit me Unione Professionisti në Itali, studentët pas përfundimit me sukses të kursit do të marrin dy çertifikata studimi që njihet nga ministria italiane dhe shqiptare.

 

Me UniPro Balkan Academy, e zgjedh ti se ku, kur dhe sa aftësi e njohuri dëshiron të mësosh përmes kurseve online.

Japim garanci 100%! Ne besojmë se, ti do të mbetesh i kënaqur me shërbimin dhe me kurset tona. Përndryshe, do të rimbursojmë. Nëse ndërron mendje brënda 7 ditëve dhe akoma nuk e ke përfunduar kursin, ne do të rimbursojmë të gjithë tarifën që ke paguar.

Për çdo pyetje apo informacion, kontakto: