Negotiating Training Series

This training helps your company twofold. It puts money in your pocket, and it improves the bottom line of your organization.

Profesori

Many people dislike the negotiation process because it seems confrontational and leads to win/lose outcomes…exactly the opposite of what we want. However, very savvy people know that negotiation aimed at long-term win/win relationships results in more benefits for both sides. The process is even fun once you get the hang of it.

€59.90

Shpërndaje këtë kurs

€59.90

Kërko informacione

  duke pritur... ...
  Kërkesa u dërgua

  Kurse në dispozicion :

  Anglisht
  Kurse me testim vlerërsimi njohurish
  Kohëzgjatja : 0:45 ore
  Çertifikatë dyshe në gjuhën Italiane dhe shqiptare
  • Qasje në jetë
  • I përdorshëm nga Pc, Tablet ose Smartphone
  • Garanci 100% e kënaqshme