Modelimi 3D me SolidWorks

Software SolidWorks përfaqëson zgjedhjen e parë midis programeve modeluese parametrike tre-dimensionale. Projektimi 3D me SolidWorks mundëson krijimin e shpejtë dhe efektiv të projekteve me pjesë të sofistikuara, në sajë të një game të gjerë vizatimesh, analizash, vlerësimi të kostos, renditjes dhe animimit.

Kursi i modelimit 3D me SolidWorks ndihmon profesionistin të mësojë me thjeshtësi parimet të vetë modelimit, modelimit sipërfaqësor, krijimit të fletëve; e menaxhimit të pjesëve, montimet e pjesëve dhe vizatimet dy-dimensionale. Mësimet tregojnë qartë si funksionon Solidwork, duke udhëhequr në këtë mënyrë kuptimin e ndërfaqeve dhe në menaxhimin e modeleve matematikore të komplikuara, duke garantuar optimizimin e kohës së mësimit dhe të mësuarit e temave të trajtuara.

Objektivat Profesionale

Qëllimi kryesor i kursit është që ti sigurojë projektuesit njohuri për të përdorur mjetin e modelimit 3D me potencial të lartë, i cili mund ta mbështesë atë në çdo fazë të procesit të projektimit dhe prodhimit. SolidWorks i lejon projektuesit të ndjekë dhe të kontrollojë projektin në çdo fazë të vetme, duke optimizuar kohën dhe duke eliminuar gabimet që ndodhin gjatë procesit të zhvillimit të produktit.

Objektivat Edukuese

Software SolidWorks i jep mundësi profesionistit për të propozuar veten në ambjente të ndryshme profesionale dhe të punës, siç kërkohet shumë në hartimin e projekteve. Të mësuarit për të përdorur këtë softuer optimizon mundësinë për të bashkëpunuar në një ekip, duke u ndërlidhur edhe me profesionistë nga fusha të ndryshme të punës. Mësoni këtë softuer do të rrisë aftësitë e menaxhimit të projekteve komplekse.

Kujt i drejtohet ky kurs?

Kursi i drejtohet profesionistëve që punojnë në zona të cilat janë shumë të ndryshme nga njëra-tjetra, me nevojën për të pasur një kontroll të përgjithshëm të projektit në çdo fazë të tij. Në fakt, SolidWorks përdoret në fushën automobilistike, të teknologjisë së lartë, mjekësore, energjitike dhe madje arkitektonike. Kurrikulumi i Inxhinierëve, Arkitektëve, Dizajnerëve Industrialë dhe Gjeometërve do të pasurohet masivisht në sajë të përvetësimit të know-how të një software modelues parametric siç është SolidWorks.

€99.00

Shpërndaje këtë kurs

€99
Provë falas për 10 ditë

Kërko informacione

  duke pritur... ...
  Kërkesa u dërgua

  Kurse në dispozicion :

  Italisht
  Kurse me testim vlerërsimi njohurish
  Kohëzgjatja : 24 ore
  Çertifikatë dyshe në gjuhën Italiane dhe shqiptare
  • Qasje në jetë
  • I përdorshëm nga Pc, Tablet ose Smartphone
  • Garanci 100% e kënaqshme

  Lini një Përgjigje