Komunikimi Online për Avokatë dhe Studime të ndërlidhura

Si të gjendesh nga klientët e tu në internet. Zgjeroni komunikimin tuaj online për të gjetur klientë të rinj.

Shiko paraprakisht

Komunikimi Online për Avokatë dhe Studime të ndërlidhura

Çfarë do të mësojmë nga ky kurs?

Përse të jemi online?

 • Numri i personave online
 • Hulumtimet në motorët e kërkimit mbi çështjet ligjore
 • Përse duhet të kemi një website
 • Çfarë nuk duhet të mungojë në websiteSi të shkruajmë në websitin e tyre

 • Copywriting
 • Plani editorial
 • Llogjika e Seo-sMenaxhimi sa më i mirë i faqes në Facebook

 • Të perfeksionosh profin e përdoruesit
 • Të perfeksionosh dhe menaxhosh faqet Fan
 • Të krijosh dhe të marrësh pjesë ne faqet FacebookTë njohësh dhe të shfrytezosh potencialin e LinkedIn-it

 • Të perfeksionosh profilin e përdoruesit
 • Të krijosh dhe të shpërndash përmbajtje të ndryshme
 • Të krijosh dhe të marrësh pjesë në grupe me tematika të ndryshmeTë njohësh potencialin e Twitterit

 • Profili dhe Hashtagu-u
 • Motivet e live tweetingTë komunikosh me anë të videove

 • Kanalet video në YoutubeTë njohësh disa instrumenta për të menaxhuar rrjetet sociale

Përse duhet të zgjidhni këtë kurs?

A e dini se cilat janë disa nga termat më të kërkuara në internet? Ato që lidhen me studimet ligjore! Shumë njerëz ia besojnë internet-it sqarimin ose zgjidhjen e dyshimeve të tyre ligjore dhe është shumë e lehtë që, duke bërë kështu përfundojnë duke u mbështetur tek profesionistët. Ka shumë mundësi që, si avokatë, tashmë keni faqen tuaj dhe rrjetet sociale. Sidoqoftë, kohët kanë ndryshuar dhe vetëm “të qenurit atje” nuk është më e mjaftueshme. Konkurrenca është gjithnjë më e gjerë dhe e ashpër, shikueshmëria në internet nuk është më e lehtë, por fiton dita ditës duke propozuar përmbajtje dhe duke krijuar marrëdhënie përmes mjeteve të mundshme dhe mosndërmjetësimit të Rrjetit. Çdo freelancer që dëshiron të përfitojë nga mundësitë e ofruara nga Interneti për të fituar besueshmëri dhe për të gjetur klientë të rinj ose partnerë nuk mund të neglizhojë menaxhimin e kujdesshëm dhe efektiv të pajisjeve të ndryshme dixhitale.

Kujt i drejtohet ky kurs?

Avokatëve (anëtarëve ose bashkëpunëtorëve të firmave ligjore) të cilët dëshirojnë të zgjerojnë bazën e tyre të konsumatorëve dhe të ndërtojnë / përmirësojnë reputacionin e tyre në Web.

Çfarë aftësish duhet të keni për të qënë pjesëmarrës në kurs?

Mjafton që të keni njohuri themelore të Internetit dhe lundrimit në Internet. Është gjithashtu e dobishme, por jo thelbësore, që të keni llogari në rrjetet sociale.

€55.00

Kurrikulum

Për të ndjekur leksionet është e nevojshme blerja e kursit

 • MODULI 1 - HYRJE

 • MODULI 2 - WEB

  • Leksioni 2 - Site Internet
   27:20
  • Leksioni 3 - CMS - Sistemi i menaxhimit të përmbajtjeve
   19:01
 • MODULI 3 - COPYWRITING

  • Leksioni 4 - Copywriting - pjesa 1
   19:47
  • Leksioni 5 - Copywriting - pjesa 2
   22:15
 • MODULI 4 - POZICIONIMI NË INTERNET

  • Leksioni 6 - SEO
   20:37
  • Leksioni 7 - SEO në faqe
   13:19
  • Leksioni 8 - SEO jashtë-faqes
   19:07
  • Leksioni 9 - Google Adwords
   05:31
 • MODULI 5 - RRJETET SOCIALE

 • MODULI 6 - PLANI EDITORIAL

 • MODULI 7 - MJETET E MENAXHIMIT

 • MODULO 8 - STUDIM I RASTIT

Shpërndaje këtë kurs

Shiko paraprakisht

Komunikimi Online për Avokatë dhe Studime të ndërlidhura
€55
Provë falas për 10 ditë

Kërko informacione

  duke pritur... ...
  Kërkesa u dërgua

  Kurse në dispozicion :

  Italisht
  Numri i videove : 22
  Kohëzgjatja : 7 ore
  Çertifikatë dyshe në gjuhën Italiane dhe shqiptare
  • Qasje në jetë
  • I përdorshëm nga Pc, Tablet ose Smartphone
  • Garanci 100% e kënaqshme