Visual Content

Mëso të shfrytëzosh fuqinë e imazheve për të pasur shikueshmëri më të lartë në web.

Profesori
5,0 (1 valutazioni)

Shiko paraprakisht

Visual Content

Çfarë do të mësoni nga ky kurs?

 • Çfarë është Visual Content dhe përse është kaq e rëndësishme për web-in.
 • Konceptet dhe elementet që krijojnë një përmbajtje vizuale që mund të tërheqë vëmendjen e përdoruesve, duke e drejtuar markën tuaj në rrjetet sociale dhe duke sjellë trafikun në faqen tuaj.
 • Si të përdorni disa mjete falas online me të cilat ju mund të krijoni në mënyrë të pavarur grafika efektive, edhe nëse nuk jeni dizajner apo person kreativ.

Përse duhet ta zgjidhni këtë kurs?

Dëshironi të mësoni si të krijoni imazhe efektive për praninë tuaj në rrjetet sociale,
infografikat tërheqëse, prezantime mahnitëse, kapela magjepsëse për eBooks? Ju jeni një
student, një freelancer, një tregtar, një sipërmarrës dhe nuk ia keni
idenë si bëhet? Me këtë kurs ju do të mësoni të menaxhoni në mënyrë të pavarur krijimin e imazheve që do të përdoren në Web, për të përmirësuar praninë tuaj në rrjetet sociale dhe për të rritur trafikun në faqen tuaj.

Kujt i drejtohet ky kurs?

Sipërmarrësve, përkthyesve të pavarur, mësuesve, blogerëve, studentëve: kursi është i dedikuar për të gjithë ata që duan të krijojnë grafika efektive, të cilat janë marka për Web.

Çfarë aftësish duhet të kem për të marrë pjesë në këtë kurs?

Nuk kërkohet asnjë aftësi specifike: vetëm shumë kuriozitet, dëshirë për të mësuar dhe vullnet të mirë!

€40.00

Kurrikulum

Për të ndjekur leksionet është e nevojshme blerja e kursit

 • VISUAL CONTENT

 • MODULI 1 - PARIMET E VISUAL CONTENT

 • MODULI 2 - PËRDORIMI I SOFTWARE-IT FALAS CANVA

  • Leksioni 4 - Njohje e software-it Canva
   21:53
  • Leksioni 5 pjesa 1 - Llojet e Font-it (lloj shkrimi)
   24:22
  • Leksioni 5 pjesa 2 - Ngjyrat dhe lidhjet
   15:42
  • Leksioni 5 pjesa 3 - Balanca midis elementëve
   18:03
  • Leksioni 6 pjesa 1 - Background
   0:20
  • Leksioni 6 pjesa 2 - Format
   7:43
  • Leksioni 6 pjesa 3 - Layout
   11:51
  • Leksioni 6 pjesa 4 - Rregulla e 3-shit
   2:41
 • LEKSIONE TË PËRMBLEDHURA

  • Kliko këtu për hskarkimin e leksioneve të përmbledhura të kursit

KOMENTE

 • Klaudja Kallollari pubblicato 05 Maj 2020

  5,0 (1 valutazioni)

Shpërndaje këtë kurs

Shiko paraprakisht

Visual Content
€40
Provë falas për 10 ditë

Kërko informacione

  duke pritur... ...
  Kërkesa u dërgua

  Kurse në dispozicion :

  Italisht
  Numri i videove : 11
  Kohëzgjatja : 2,5 ore
  Çertifikatë dyshe në gjuhën Italiane dhe shqiptare
  • Qasje në jetë
  • I përdorshëm nga Pc, Tablet ose Smartphone
  • Garanci 100% e kënaqshme