Social Media Analysis – Kursi bazë

Si analizohen përmbajtjet në rrjetet kryesore sociale.

Profesori
5,0 (1 valutazioni)

Çfarë do të mësoni nga ky kurs?

 • Ju do të mësoni të lexoni  me të gjitha veçoritë e tyre panelin e njohurive të Facebook; Twitter Analytics dhe Indeksin e Shitjes Sociale Linkedin.
 • Ju do të mësoni përdorimin e mjeteve të analizës së palëve të treta, të cilat do t’ju lejojnë të shtjelloni në veçanti aktivitetet e analizës mbi konkurrentët ose faqet e tjera për të cilat dëshironi të zbuloni strukturën strategjike.
 • Ju do të udhëhiqeni në operacione të vogla llogaritëse, në të dhënat e papërpunuara, të cilat do t’ju lejojnë të shtoni atë që tashmë është identifikuar.

Përse duhet të zgjidhni këtë kurs?

Ky kurs do t’ju udhëheqë në përgatitjen e analizës së mediave kryesore, nëpërmjet eksplorimit të paneleve të statistikave të pronarëve dhe të palëve të treta, ose duke punuar mbi të dhëna të papërpunuara në kërkimin e statistikave. Asnjë strategji shoqërore nuk ka vlerë pa një matje të përshtatshme të performancës, e cila e di si duhet të vihet në shënjestër të objektivave specifike dhe të monitorohet me kalimin e kohës, si për kanalet që menaxhoni dhe për ato të çdo konkurrenti.

Kujt i drejtohet ky kurs?

Kursi synon të gjithë ata që punojnë në mediat sociale jo vetëm për qëllime biznesi pasi gjithashtu prezanton analizën e performancës së profileve personale, si në rastin e Twitter-it dhe Linkedin-it, përmes së cilës vlerësohet efektiviteti i pranisë së saj në rrjetet profesionale.

Në këtë drejtim, ajo synon studentët; entuziastë të marketingut në internet; por edhe profesionistë të çdo kategorie si inxhinierë, arkitektë, ekspertë etj.

Çfarë aftësish duhet të keni që të merrni pjesë në kurs?

Kursi nuk kërkon aftësi specifike.

€30.00

Kurrikulum

Për të ndjekur leksionet është e nevojshme blerja e kursit

 • SOCIAL MEDIA ANALYSIS BAZA

  • Video prezantim - Kursi Social Media Analysis bazë
   0:46
 • MODULI 1 - PARIMET TEORIKE

  • Leksioni 1 - Shoqëria e të dhënave
   13:47
  • Leksioni 2 - Parimet e analizës së mediave sociale: të dhënat dhe statistikat
   14:19
 • MODULI 2 - FACEBOOK

  • Leksioni 3 - Insights - Njohuri rreth panelit
   2:28
  • Leksioni 4 - Insights - Postimet
   7:19
  • Leksioni 5 - Insights - Personat, Videot, Rrjedha dhe Like
   15:12
  • Leksioni 6 - Insights - Faqat e para
   2:10
  • Lezione 7 - Insights - Lokale
   4:57
  • Leksioni 8 - Insights - Eksportimi i të dhënave në Excel
   14:19
  • Leksioni 9 - Rast studimi - Trump vs Clinton: analiza e strategjive të Facebook-ut
   5:18
  • Leksioni 10 - Fanpage Karma
   10:29
  • Leksioni 11 - Likealyzer
   2:48
  • Leksioni 12 - Vështrime të audiencës
   4:48
 • MODULI 3 - TWITTER

  • Leksioni 13 - Twitter Analytics
   17:05
  • Leksioni 14 - Twitonomy
   8:57
 • MODULI 4 - LINKEDIN

 • LEKSIONET

KOMENTE

 • Donatela Spahija pubblicato 09 Shtator 2019

  5,0 (1 valutazioni)

Shpërndaje këtë kurs

€30
Provë falas për 10 ditë

Kërko informacione

  duke pritur... ...
  Kërkesa u dërgua

  Kurse në dispozicion :

  Italisht
  Numri i videove : 16
  Kohëzgjatja : 2,5 ore
  Çertifikatë dyshe në gjuhën Italiane dhe shqiptare
  • Qasje në jetë
  • I përdorshëm nga Pc, Tablet ose Smartphone
  • Garanci 100% e kënaqshme