Krijimi i faqes WordPress – Kursi bazë

Si të realizojmë një faqe Web me Wordpress nga fillimi pa ditur programimin.

Profesori
5,0 (1 valutazioni)

Shiko paraprakisht

Krijimi i faqes WordPress – Kursi bazë

Çfarë do të mësojmë me këtë kurs?

 • Krijimi dhe konfigurimi i një faqe interneti me WordPress;
 • Publikimi i artikujve, faqeve dhe përmbajtjeve;
 • Personalizoni dizajnin dhe postimet;
 • Optimizimi sipas nevojave të biznesit tuaj.

Përse të zgjedhim këtë kurs?

Sepse në një mënyrë specifike dhe mbi të gjitha shumë praktike do të jeni në gjendje të jeni i pavarur në menaxhimin e faqes tuaj, pa pasur nevojë për zhvillues apo ekspertë.

Kujt i drejtohet ky kurs?

Sipërmarrësve dhe freelancer që vijnë në botën e internetit të cilët duan të jenë pjesëmarrës dhe “të pavarur” për biznesin e tyre online.

Çfarë aftësish duhet të kem për të marrë pjesë në këtë kurs?

Nuk ka kërkesa specifike.

€55.00

Kurrikulum

Për të ndjekur leksionet është e nevojshme blerja e kursit

 • REALIZMI I FAQEVE WORDPRESS MODUL BAZË

 • MODULI 1 - PREZANTIM NË WORDPRESS

 • MODULI 2 - INSTALIMI

  • Leksioni 3 - Instalimi në mënyrë automatike i Wordpress me Cpanel
   13:16
  • Leksioni 4 -Instalimi i Wordpress me Filezilla
   10:27
  • Leksioni 5 - Impostimi i databazës me C-panel dhe pamja e bordit
   12:19
 • MODULI 3 - POSTIMET

  • Leksioni 6 - Përshkrimi i përdorimit Wordpress
   7:05
  • Leksioni 7 - Ndryshimi midis artikujve dhe faqeve
   8:31
  • Leksioni 8 - Krijimi i një Faqe
   6:33
  • Leksioni 9 - Krijimi i një artikulli
   7:10
 • MODULI 4 - PAMJA DHE FUNKSIONI

 • MODULI 5 - STATISTIKAT

KOMENTE

 • Klaudja Kallollari pubblicato 22 Prill 2020

  5,0 (1 valutazioni)
  Kurs me informacion shume te vlefshem, si edhe shpjegimi shume i qarte.

Shpërndaje këtë kurs

Shiko paraprakisht

Krijimi i faqes WordPress – Kursi bazë
€55
Provë falas për 10 ditë

Kërko informacione

  duke pritur... ...
  Kërkesa u dërgua

  Kurse në dispozicion :

  Italisht
  Numri i videove : 21
  Kohëzgjatja : 3 ore
  Çertifikatë dyshe në gjuhën Italiane dhe shqiptare
  • Qasje në jetë
  • I përdorshëm nga Pc, Tablet ose Smartphone
  • Garanci 100% e kënaqshme