Public Speaking – Modul i Avancuar

Të çoni në një nivel superior komunikimin tuaj në publik.

Profesori

Çfarë do të mësoni nga ky kurs?

 • Teknika të përparuara për të rritur udhëheqjen tuaj në skenë
 • Artin e Storytelling për të treguar histori emocionuese dhe për tu mbajtur mend, siç bëjnë komunikuesit e mëdhenj
 • Mënyra si të drejtoni skenën ose hapësirën që keni në dispozicion
 • Të dëshifroni mesazhet e gjuhës së trupit të publikut
 • Të drejtoni publikun, duke përfshirë edhe zhurmuesit

Përse duhet të zgjidhni këtë kurs?

Kursi i tanishëm trajton teknika të Public Speaking të një niveli shumë të lartë që nuk janë hasur në kurset normale dhe që shumë pak veta i njohin.

Kujt i drejtohet ky kurs?

 • Profesionistëve të cilët e gjejnë veten një ose më shumë herë në vit duke folur në publik, përpara një ose më shumë personave
 • Menaxherëve dhe drejtuesve të cilët zhvillojnë mbledhje
 • Politikanëve dhe kandidatëve
 • Njerëzve të zakonshëm të cilët duan të bëjnë një fjalim të bukur në raste të veçanta
 • Profesionistëve të komunikimit
 • Trajnuesve
 • Tregtarëve

Çfarë aftësish duhet të keni për të qenë pjesmarrës në kurs?

Duhet të dini njohuritë bazë të Public Speaking, të keni ndjekur kursin bazë të Marco Venturini, i cila është botuar nga UniProBalkan Academy, ose kurse auditori të cilat shpjegojnë:

 • Komunikimin Verbal, Jo verbal dhe Paraverbal
 • Speech writing: si të shkruajmë një fjalim ( hyrje, zhvillimi dhe përfundimi)
 • Gjuha e trupit ( konceptet bazë)
€25.00

Kurrikulum

Për të ndjekur leksionet është e nevojshme blerja e kursit

 • PREZANTIMI

  • Video Prezantuese - E folura në Publik modul i Avancuar
   3:37
 • MODULI 1 - TREGIMI HISTORIVE

  • Leksioni 1 - Fuqia e historive të përfshira në një fjalim
   25:49
  • Leksioni 2 - 3 lloje historish
   19:18
  • Leksioni 3 - Si të shkruash postime efikase brënda një fjalimi
   14:22
 • MODULI 2 – DREJTIMI I HAPËSIRËS

  • Leksioni 4 - Prosemika: Si të drejtosh nga distanca për të komunikuar me anë të trupit
   22:04
  • Leksioni 5 - Si të drejtojmë skenën: Përdorimi hapësirës në dispozicionin tënd për komunikim më të mirë
   17:13
 • MODULI 3 - DREJTIMI PUBLIKUT

  • Leksioni 6 - Gjuha trupit e përparuar: si të njohësh shenjat e pëlqimit dhe refuzimit të publikut.
   17:38
  • Leksioni 7 - Mbajtja nën kontroll e fjalimit në çdo situatë
   12:30
  • Leksioni 8 - Të drejtosh kundërshtuesit
   11:56
 • Përfundimi

Shpërndaje këtë kurs

€25
Provë falas për 10 ditë

Kërko informacione

  duke pritur... ...
  Kërkesa u dërgua

  Kurse në dispozicion :

  Italisht

  Titra :

  Shqip
  Numri i videove : 8
  Kohëzgjatja : 2,5 ore
  Çertifikatë dyshe në gjuhën Italiane dhe shqiptare
  • Qasje në jetë
  • I përdorshëm nga Pc, Tablet ose Smartphone
  • Garanci 100% e kënaqshme