Promovimi eventeve online

Si të menaxhojmë komunikimin e kompanisë në çdo lloj eventi.

Profesori

Çfarë do mësoni nga ky kurs?

Në ditët e sotme është e pamundur të përjashtoni dixhitalizimin, në mënyrë të veçantë rrjetet sociale në promovimin e një aktiviteti. Këto mjete ju japin mundësinë të arrini një publik më të gjerë që është i interesuar për aktivitetin ose për seminarin që po organizoni. Veç kësaj lejojnë profilizimin e shumë përdoruesve të cilët janë gjithnjë e më shumë në koherencë me aktivitetin tuaj, duke dhënë siguri për një pjesëmarrje më të gjerë dhe gjithashtu në krijimin e sa më shumë materialeve. Duhet të jeni të gatshëm për këtë vëllim të madh pune. Duke përfshirë gjithçka bashkë me mediat më tradicionale dhe gjithashtu energjinë e tyre.

Përse të zgjidhni këtë kurs?

Kursi do t’ju lejojë të kuptoni ngarkesat e fshehura mbas komunikimit të një aktiviteti, pasi sot nuk është e mundur të bëhet përjashtimi i botës dixhitale nga vetë komunikimi. Nga prania e mediave më tradicionale mund të lindin energji të cilat janë të nevojshme për aftësi të reja organizimi.

Kujt i drejtohet ky kurs?

Kursi i drejtohet të gjithë figurave profesionale me tituj të ndryshëm në promovimin e një aktiviteti: Freelancer, Marketing ( nivel fillestar dhe mesatar), Influencer, Organizues aktivitetesh, Sipërmarrës dhe Studentë.

Çfarë aftësish duhet të keni për të qenë pjesëmarrës në këtë kurs?

Kursi nuk kërkon aftësi të caktuara për t’u ndjekur. Të paturit njohuri të përgjithshme rreth komunikimit online dhe përdorimit të rrjeteve sociale mund të të japin më shumë përparësi për ta kuptuar më mirë.

€25.00

Shpërndaje këtë kurs

€25
Provë falas për 10 ditë

Kërko informacione

  duke pritur... ...
  Kërkesa u dërgua

  Kurse në dispozicion :

  Italisht

  Titra :

  Shqip
  Kurse me testim vlerërsimi njohurish
  Kohëzgjatja : 2 ore
  Çertifikatë dyshe në gjuhën Italiane dhe shqiptare
  • Qasje në jetë
  • I përdorshëm nga Pc, Tablet ose Smartphone
  • Garanci 100% e kënaqshme