Facebook: Si të shkruajmë postime efikase

Përdorni teknikat e komunikuesve më të mëdhenj për të arritur miliona përdorues në Facebook.

Profesori

Çfarë do mësoni nga ky kurs?

 • Të shkruajmë postime perfekte të cilët arrijnë miliona përdorues
 • Të kënaqim veten tonë dhe vetë klientët pa shpenzuar para për reklama në Facebook
 • Të njihemi gjerësisht dhe të ndjekim algoritmin sekret të Facebook për të patur më shumë shikueshmëri
 • Të zgjedhim mënyrën më efikase për të patur një përmbajtje Facebook
 • Të shmangim fjalët që Facebook penalizon
 • Të shkrepim foto efikase
 • Të shfrytëzojmë sa më mirë funksionin e ri të Reactions ( reagimeve)
 • Të përdorim sa më mirë funksionin e ri Facebook Live ( Video)
 • Të vendosim çfarëdolloji emocioni  (viral) në postime nëpërmjet shkrimit efikas
 • Të kemi sa më shumë shpërndarje (share), pëlqime (like) dhe komente (comments) të faqeve me 10 herë më shumë fansa.

Përse duhet të zgjedh këtë kurs?

Ky është i pari kurs që shpjegon si të realizosh video live të shkëlqyera, nëpërmjet mjetit më të ri të prezantuar nga Facebook: Facebook Live.

Por kjo nuk është e vetmja gjë ekskluzive e këtij kursi. Në pjesën e fundit të programit do të të shpjegoj si të përdorim të renë më të fundit të Facebook: Reagimet. E ke pyetur ndonjëherë veten pse Facebook ka shtuar fytyrat e emocioneve në krah të të famshmes Like? Përgjigjen e gjejmë tek emocionet. Është i vetmi sekret për të patur një postim më sukses.  Në këtë kurs do të mësoni si të përdorni emocione të veçanta, cilat janë efikase dhe si t’i vendosni në postimin tuaj.

Kujt i drejtohet ky kurs?

 • Social Media Manager
 • Kujtdo që ka një faqe Facebook dhe ka dëshirë të përmirësojë statistikat
 • Kujtdo që kujdeset për komunikimin e ndërmarrjeve, politikanëve dhe atyre VIP
 • Kujtdo që do të arrijë objektivat e veta (profesionale dhe personale) falë Facebook

Çfarë aftësish duhet të keni për të qenë pjesëmarrës në kurs?

Mjafton të keni njohje, edhe më minimale të Facebook-ut.

€20.00

Shpërndaje këtë kurs

€20
Provë falas për 10 ditë

Kërko informacione

  duke pritur... ...
  Kërkesa u dërgua

  Kurse në dispozicion :

  Italisht

  Titra :

  Shqip
  Kurse me testim vlerërsimi njohurish
  Kohëzgjatja : 1,5 ore
  Çertifikatë dyshe në gjuhën Italiane dhe shqiptare
  • Qasje në jetë
  • I përdorshëm nga Pc, Tablet ose Smartphone
  • Garanci 100% e kënaqshme