Digital Communication

Një kurs i plotë për ata që duan të bëhen të aftë në komunikimin dixhital.

Shiko paraprakisht

Digital Communication

Çfarë do të mësoni nga ky kurs?

Do të mësoni se çfarë do të thotë të veproni si komunikues dixhital, do t’ju ofrohen mjete teknike, teorike dhe praktike për të hyrë në botën e komunikimit dixhital, në mënyrë të veçantë do të mësoni në lidhje me kanalet e kërkimit SEO dhe teknikat e pozicionimit, madje edhe të marketingut online. Ju do të shihni si të krijoni një blog apo strukturë, një portal me WordPress dhe si të bëni një promovim efektiv online përmes motorëve të kërkimit dhe rrjeteve sociale në sajë të reklamimit dhe mekanizmave promovues që do të mësoni, për të arritur sa më mirë qëllimet tuaja dhe të bëni të njohur për të gjithë përdoruesit figurën tuaj profesionale.

Përse të zgjidhni këtë kurs?

Paraqitja personale, reklamimi, menaxhimi i blogeve dhe portaleve tani janë një kërkesë themelore për ata që duan të punojnë në komunikimin dixhital. Lënda e Digital Communication ka për qëllim të trajnojë figurën e profesionistit dixhital, i cili, nga i pavarur ose në agjensi, arrin t’i japë vlerë të shtuar krijimit të shikueshmërisë në internet për projekte si faqet e-commerce, botimi i portaleve duke përdorur si kanalin kërkimor ashtu edhe rrjetet sociale në mënyrë profesionale.

Kujt i drejtohet ky kurs?

Kursi synon të gjithë ata që punojnë ose dëshirojnë të veprojnë në fushën e komunikimit dixhital në internet: për shembull Web Marketer, Menaxheret e Social Media, Komunikuesit dhe Copywriters, si dhe për këdo që dëshiron të kuptojë më mirë dinamikat e një komunikimi cilësor në internet në mënyrë për të sjellë në botën e gjerë të rrjetit dhe rrjeteve sociale, një markë ose pozicionimin e saj. E fundit por jo më pak e rëndësishme, do të jetë një mundësi për të ndërmarrë hapat e parë në krijimin e një faqeje të bazuar në WordPress, kursi do të fillojë nga instalimi i thjeshtë deri te menaxhimi i përmbajtjes, pra futja dhe optimizimi i SEO për një pozicionim sa më të mirë.

Çfarë aftësish duhet të keni për të qenë pjesëmarrës në këtë kurs?

Nuk kërkohet asnjë aftësi e veçantë.

€60.00

Kurrikulum

Për të ndjekur leksionet është e nevojshme blerja e kursit

 • HYRJE

 • MODULI 1 – SEKTORI I KOMUNIKIMIT DIXHITAL

  • Leksioni 1 – Të punosh në komunikimin dixhital Falas
   31:23
  • Leksioni 2 –Skenari i Shoqërisë së Rrjetit - Pjesa 1
   14:03
  • Leksioni 3 – Skenari i Shoqërisë së Rrjetit - Pjesa 2
   3:52
  • Leksioni 4 –Identiteti, Vleresimi, Dëgjimi dhe Angazhimi
   17:03
  • Leksioni 5 – Menaxho përmbajtjen (madje edhe në kohë krizash)
   11:52
 • MODULI 2 – TË KRIJOSH NJË SITE

  • Leksioni 6 – Krijo një site Wordpress
   31:13
 • MODULI 3 – MENAXHOSH SEO-N

  • Leksioni 7 – SEO në faqe
   21:41
  • Lezione 8 – Le të praktikojmë: si të shkruani një përmbajtje SEO?
   10:42
  • Leksioni 9 – SEO jashtë faqes
   17:59
 • MODULI 4 – MARKETING I PËRMBAJTJES

 • MODULI 5 – FACEBOOK MARKETING

 • MODULO 6 – MARKETING NËPËRMJET LINKEDIN, TWITTER DHE GOOGLE PLUS

 • MODULI 7 – NJOFTIMET WEB

 • MODULI 8 – SHEMBULL I ANALIZËS SË TË DHËNAVE

 • MODULI 9 – PROMOVONI VETEN TUAJ

Shpërndaje këtë kurs

Shiko paraprakisht

Digital Communication
€60
Provë falas për 10 ditë

Kërko informacione

  duke pritur... ...
  Kërkesa u dërgua

  Kurse në dispozicion :

  Italisht
  Numri i videove : 24
  Kohëzgjatja : 8 ore
  Çertifikatë dyshe në gjuhën Italiane dhe shqiptare
  • Qasje në jetë
  • I përdorshëm nga Pc, Tablet ose Smartphone
  • Garanci 100% e kënaqshme