Modelimi Parametrik BIM me Autodesk Revit – moduli bazë

Autodesk Revit është një software BIM (Building Information Modeling) me potencial të lartë, i cili përdor një metodë pune posaçërisht për kërkesat e redaktimit të hartimeve teknike në lidhje me një projekt arkitektonik.

Profesori

Kursi 3D Max Studio udhëzon mënyrën e përdorimit të software-t të fuqishëm 3D Studio Max, nëpërmjet të cilit krijohen dhe rregullohen modelet 3D, duke i paraqitur ato nëpërmjet rendering dhe animacioneve.

Në kurs do trajtohen temat e mëposhtme:

 • Analiza dhe studimi i ndërfaqeve kryesore
 • Modelim i brendshëm 3D Studio Max
 • Importi i modeleve të realizuara me të tjerë software modelimi tre-dimensional 3D
 • Analiza dhe studimi i konceptit të ndriçimit
 • Impostimi i videokamerave për krijimin e Render
 • Menaxhimi dhe krijimi i materialeve
 • Zhvendosja e output të Rendering
 • Informacion bazë mbi krijimin e animacioneve

 

Objektivat Profesionale

Objektivi kryesor është lënia e profesionistit të jetë konkurrues në punë, duke u dalluar nga aftësia e tij në krijimin për render cilësore dhe animacione mbresëlënëse. 3D Studio Max është në fakt një mjet i domosdoshëm gjatë gjithë fazave në realizimin e një projekti.

Kurrikula e çdo profesionisti do të pasurohet masivisht në sajë të përvetësimit të njohurive të një software-i të tillë si 3D Studio Max.

Objektiva Edukuese

Kursi synon t’i lejojë të gjithë pjesëmarrësit të mësojnë se si të përdorin një software shumë aktiv për shikimin e skenave tre-dimensionale 3D në një mënyrë fitimprurëse. 3DStudio Max është një mjet i dobishëm dhe i fuqishëm që i lejon profesionistit të ketë kontroll të plotë të modeleve 3D të projektuara, nga zgjidhjet funksionale të interior design deri tek strukturat komplekse arkitektonike.

Kujt i drejtohet ky kurs

Kursi i drejtohet profesionistëve siç janë: inxhinierët, arkitektët, eskpertët dhe ekspertët industrialë, të cilët duhet t’u ofrojnë klientëve të tyre një shërbim më profesional dhe të plotë.

€89.00

Shpërndaje këtë kurs

€89
Provë falas për 10 ditë

Kërko informacione

  duke pritur... ...
  Kërkesa u dërgua

  Kurse në dispozicion :

  Italisht
  Kurse me testim vlerërsimi njohurish
  Kohëzgjatja : 15 ore
  Çertifikatë dyshe në gjuhën Italiane dhe shqiptare
  • Qasje në jetë
  • I përdorshëm nga Pc, Tablet ose Smartphone
  • Garanci 100% e kënaqshme