KURS PËR BUKËPJEKËS

Bukëpjekësi është një nga zanatet që nuk njeh krizë dhe papunësi, është pikërisht ky zanat që e ka bërë Italinë të njohur në botë.

Profesori

Objektivat e kursit
Kursi profesional i bukëpjekësit AssoAPI ju lejon të përvetësoni aftësi të specializuara të artit të bardhë dhe aftësi praktike në përgatitjen e produkteve të pjekjes, duke siguruar të gjitha njohuritë teknike dhe praktike për të kuptuar dhe menaxhuar proceset e brumit, lënies dhe pjekjes dhe mekanizmat kimiko-fizikë në lidhje me të gjitha fazat e përgatitjes së bukës.

Mundësi Punësimi
Është një profesion i shumëkërkuar. Një bukëpjekës i specializuar do të jetë në gjendje të punojë në një fushë të gjerë artizanale ose industriale, si punonjës dhe si sipërmarrës. Ai gjithashtu mund të punojë në ndërmarrjet ushqimore në këtë sektor dhe në tregjet e shpërndarjes.

Certifikatat e përftuara

           

 

 

 

 

 

Në bazë të kërkesës së të interesuarit, CERTIFIKATAT mund të lëshohen edhe në gjuhën angleze.

 

220

ORË  TEORI

480

ORË PRATIKË

700

ORË KURS

 

Profesori i kursit të Bukëpjekësit

Emanuele Camaggi

 Mjeshtër bukëpjekës në një kompani të mirënjohur Ferrareze, mësues, konsulent, krijues, promovues, por mbi të gjitha një artizan,

nga ata që punojnë natën, kur qyteti fle, duke dehur rrugët me erën e ëmbël të bukës. Emanuele Camaggi është një bukëpjekës modern, një nga ata që jo vetëm trashëgojnë një vend pune, por thellojnë çdo aspekt të saj, duke studiuar dhe përmirësuar atë profesion që mban emrin Made in Italy.Pasi mbaroi studimet, ai u bashkua me babanë e tij në furrën e familjes në kodrat e Bolonjës. Dëshira për të njohur dhe rritur në profesionin e tij, e bëri atë të udhëtonte nëpër Itali, së pari si operator dhe më pas si konsulent për hapjen e qendrave të specializuara në prodhimin artizanal të bukës. Ai ka bashkëpunuar me CNR në krijimin e recetave që përfshijnë përdorimin e miellit quinoa, kungullit Caserta dhe miellit aleurone.Pavarësisht nëse flisni për maja natyrale më shumë se industriale, Emanuele do t’ju bëjë të vendosni “duart tuaja në brumë” duke ju bërë të dashuroheni me një nga zanatet më të vjetra në botë.

Fazat e kursit të Bukëpjekësit


Kursi e-learning me ushtrime praktike
Platforma E-learning bashkon teknologjinë dhe traditën,
mjetet e të mësuarit modern dhe
ngrohtësinë njerëzore të një ekipi me
ekspertë të rinj dhe gjithnjë në dispozicion.

Stazh i garantuar
Stazhi garanton kontaktin direkt
me botën e punës, është ai që
bën një kurs vërtet
profesional.

Suportimi për gjetjen e punës
Në fund të kursit AssoAPI ju siguron
nxënësve një suport për tu lehtësuar gjetjen
e punës qoftë si punonjës ashtu edhe si aktivitet
Shkarko Prezantimin e Programit
€450.00

Kurrikulum

Për të ndjekur leksionet është e nevojshme blerja e kursit

Kurrikulumi është bosh

Shpërndaje këtë kurs

€450

Kërko informacione

  duke pritur... ...
  Kërkesa u dërgua

  Kurse në dispozicion :

  Italisht
  Kurse me testim vlerërsimi njohurish
  Numri i videove :
  Kohëzgjatja : 220 orë teori ore
  Çertifikatë dyshe në gjuhën Italiane dhe shqiptare
  • Qasje në jetë
  • I përdorshëm nga Pc, Tablet ose Smartphone
  • Garanci 100% e kënaqshme