KURS PËR KUZHINIER

Kuzhinieri është profesioni më i kërkuar në botë.

Profesori

Objektivat e kursit
Kursi profesional i gatimit AssoAPI ju lejon të merrni ato aftësi të nevojshme për të punuar në një kuzhinë profesionale duke mësuar të organizoni aktivitete bazuar në nevojat dhe burimet e disponueshme. Në fund të kursit studenti do të njohë kriteret për zgjedhjen e lëndëve të para, transformimin e tyre dhe ruajtjen e saktë dhe do të jetë në gjendje të kujdeset për përgatitjen dhe prezantimin e pjatave dhe menuve individuale. Aftësia për të përcaktuar rregullat dhe procedurat e punës dhe monitorimi i ekzekutimit plotësojnë figurën profesionale të kuzhinierit i cili do të ketë të gjitha njohuritë në lidhje me sistemet e prodhimit dhe teknikat e gatimit në mënyrë që të jetë në gjendje të punojë në restorante si asistent  kuzhinier.

Mundësi Punësimi
Një kuzhinier mund të punojë në prodhimin e vakteve për  ndërmarrje të ndryshme,kujdesin shëndetësor, kopshtet e fëmijëve ose në hoteleritë. Ju mund të punoni në hotele ose vendpushime turistike, anije lundrimi ose mund të vendosni të hapni biznesin tuaj.

Certifikatat e përfituara

           

 

 

 

 

 

Në bazë të kërkesës së të interesuarit, CERTIFIKATAT mund të lëshohen edhe në gjuhën angleze.

Në përputhje me standardet e cilësisë që janë caktuar, AssoAPI lëshon diplomën e specializimit pas një verifikimi të kujdesshëm të rezultateve të arritura nga secili student gjatë gjithë trajnimit, nga faza e mësimit e-learning ashtu edhe në laborator.

 

300
ORË TEORI

500
ORË PRATIK

800

ORE KURS

Profesori i kursit të kuzhinierit

Mirko Balzano

Lindur në Irpinia në vitin 1986, Mirko Balzano kaloi më shumë kohë në kuzhinë sesa në vëndet e tjera. Që në moshën 12 vjeçare, ai e shndërroi kuzhinën e tij në një laborator aromash. Inovator në parim, ai ka vendosur tullën e parë në kuzhinën e Marianna Vitale, kuzhinier profesionist i restorantit Sud në Quarto, Napoli. Ai u përsos në zanatin e tij në Locanda di Margon në Trento, në Villa Assunta të Mirabella Eclano derisa mori përsipër menaxhimin e restorantit Pietramare. Njohja si një Kuzhinier në zhvillim i Klubit Turistik 2013/2014 si kuzhinieri më i mirë në jug të Italisë, e bëjnë Mirko një kuzhinier profesionist të thjeshtë dhe krijues. Ai aktualisht është një konsulent në Maeba Restorant dhe Triglia. Preferon supën e marinuar,  dhe kur nuk gatuan nuk heq dorë nga shijet e kolegëve të tij.

Fazat e kursit për kuzhinier


Kursi e-learning me ushtrime praktike
Platforma E-learning bashkon teknologjinë dhe traditën,
mjetet e të mësuarit modern dhe
ngrohtësinë njerëzore të një ekipi me
ekspertë të rinj dhe gjithnjë në dispozicion.

Stazh i garantuar
Stazhi garanton kontaktin direkt
me botën e punës, është ai që
bën një kurs vërtet
profesional.

Suportimi për gjetjen e punës
Në fund të kursit AssoAPI ju siguron
nxënësve një suport për tu lehtësuar gjetjen
e punës qoftë si punonjës ashtu edhe si aktivitet
Shkarko Prezantimin e Programit
€700.00

Kurrikulum

Për të ndjekur leksionet është e nevojshme blerja e kursit

Kurrikulumi është bosh

Shpërndaje këtë kurs

€700

Kërko informacione

  duke pritur... ...
  Kërkesa u dërgua

  Kurse në dispozicion :

  Italisht
  Kurse me testim vlerërsimi njohurish
  Numri i videove :
  Kohëzgjatja : 300 teori ore
  Çertifikatë dyshe në gjuhën Italiane dhe shqiptare
  • Qasje në jetë
  • I përdorshëm nga Pc, Tablet ose Smartphone
  • Garanci 100% e kënaqshme