KURS PËR BARMAN

Profesioni i Barman është si një coctail perfekt: një mix elementësh në ekuilibër perfekt mes tyre.

Profesori

Objektivat e kursit
Kursi profesional i Barman AssoAPI ka për qëllim ata që, të udhëhequr nga një pasion i fortë, synojnë të fitojnë njohuri teorike dhe aftësi praktike të nevojshme për t’u bërë profesionistë në këtë sektor. Në fund të kursit studenti do të jetë në gjëndje të njohë llojet e ndryshme të pijeve: Xhin, Vodka, Rum, Uiski, Tequila, Mezcal, Konjak, Armagnac, Liker, Amar dhe më shumë; do të njohë të gjitha pajisjet profesionale për pregatitjen e coctail të ndryshëm, do të mësojnë teknikat e sasisë dhe kontrollit, teknikat e shërbimit dhe gjithçka që lidhet me botën e pijeve.

Mundësi Punësimi
Dinamik dhe modern, Barman është një figurë profesionale e gjithanshme dhe shumë e kërkuar. Një ekspert do të mund të punojë në hotele, anije lundrimi, fshatra turistike, restorante dhe bare prestigjioze, disko dhe evente private, dhe me përvojën e duhur, të hapin biznesin e tyre.

Certifikatat e përfituara

           

 

 

 

 

 

Në bazë të kërkesës së të interesuarit, CERTIFIKATAT mund të lëshohen edhe në gjuhën angleze.

Në përputhje me standardet e cilësisë që janë caktuar, AssoAPI lëshon diplomën e specializimit pas një verifikimi të kujdesshëm të rezultateve të arritura nga secili student gjatë gjithë trajnimit, nga faza e mësimit e-learning ashtu edhe në laborator.

 

120
ORË  TEORI

480
ORË  PRAKTIK

600
ORË  KURS

 

Profesori i kursit BARMAN

Federico Russo

Federico Russo është profesori i lëndës Barman AssoAPI. Ai është një sommelier profesional në salla pritjeje dhe mësues  në salla dhe bare dhe konsulent nëpër restorante. Në 2002, pasi u diplomua si teknik i shërbimit nëpër restorante, ai filloi aventurën e tij në restorante prestigjoze, të tilla si Il Gambero Rosso di Livorno dhe Parolina di Iside De Cesare në Trevinano (VT).

 

Fazat e kursit barman


Kursi e-learning me ushtrime praktike
Platforma E-learning bashkon teknologjinë dhe traditën,
mjetet e të mësuarit modern dhe
ngrohtësinë njerëzore të një ekipi me
ekspertë të rinj dhe gjithnjë në dispozicion.

Stazh i garantuar
Stazhi garanton kontaktin direkt
me botën e punës, është ai që
bën një kurs vërtet
profesional.

Suportimi për gjetjen e punës
Në fund të kursit AssoAPI ju siguron
nxënësve një suport për tu lehtësuar gjetjen
e punës qoftë si punonjës ashtu edhe si aktivitet
Shkarko Prezantimin e Programit
€350.00

Kurrikulum

Për të ndjekur leksionet është e nevojshme blerja e kursit

Kurrikulumi është bosh

Shpërndaje këtë kurs

€350

Kërko informacione

  duke pritur... ...
  Kërkesa u dërgua

  Kurse në dispozicion :

  Italisht
  Kurse me testim vlerërsimi njohurish
  Numri i videove :
  Kohëzgjatja : 120 teori ore
  Çertifikatë dyshe në gjuhën Italiane dhe shqiptare
  • Qasje në jetë
  • I përdorshëm nga Pc, Tablet ose Smartphone
  • Garanci 100% e kënaqshme