Kurs bazë për gjuhën e programimit Python

Kurs online për zhvillimin dhe programimin në Python për fillestarë.

Profesori

Shiko paraprakisht

Kurs bazë për gjuhën e programimit Python

Çfarë do të mësoni nga ky kurs?

Në këtë kurs do të mësoni si të zhvilloni aplikacione në gjuhën e programit Python.

Përse të zgjidhni këtë kurs?

Qëllimi kryesor i kursit është të jemi sa më praktikë, duke menaxhuar një kohë të kufizuar brenda së cilës do sigurojmë informacionet e nevojshme që na duhen për tu zhvilluar në Python. Krahasuar me kurset e tjerë, që mbështeten në një bazë të gjerë teorike duhet të dimë të vlerësojmë pjesën praktike, në këtë kurs na është dashur ta shkurtojmë pjesën teorike, për të përshpejtuar rrugën e trajnimit duke lejuar një kalim të shpejtë nga student në programues.

Kujt i drejtohet ky kurs?

Për persona që nuk kanë eksperiencë në programim dhe duan të fillojnë të programojnë dhe për të mësuar programin Python. 

Çfarë aftësish duhet të keni për të qënë pjesëmarrës në këtë kurs?

Njohja e bazës së përdorimit të makinës llogaritëse në Windows 7 ose Windows 10, ose: të dish të lundroni në Internet, të shkarkoni materialin, të krijoni skeda të redaktimit, të krijoni dosje dhe instaloni programe të ngjashme.

€75.00

Kurrikulum

Për të ndjekur leksionet është e nevojshme blerja e kursit

 • Moduli 1 - Prezantimi i kursit Python

 • Moduli 2 - Programim

 • Moduli 3 - Gjuha, Sintaksa, OOP dhe karakteristika të tjera, instalimi i Python në PC

  • Gjuha Python, sintaksa, OOP dhe funksione të tjera, instalimin në PC -pjesa e parë
   34:37
  • Gjuha Python, sintaksa, OOP dhe funksione të tjera, instalimin në PC -pjesa e dytë
   33:04
  • Gjuha Python, sintaksa, OOP dhe funksione të tjera, instalimin në PC -pjesa e tretë
   35:01
  • Gjuha Python, sintaksa, OOP dhe funksione të tjera, instalimin në PC -pjesa e katërt
   35:35
 • Moduli 4 - Argumenta të avancuara: Menaxhimi i skedarëve, bibliotekat

  • Argumenta të avancuara: Menaxhimi i skedarëve, bibliotekat - pjesa e parë
   30:00
  • Argumenta të avancuara: Menaxhimi i skedarëve, bibliotekat - pjesa e dytë
   34:06
  • Argumenta të avancuara: Menaxhimi i skedarëve, bibliotekat - pjesa e tretë
   35:09
  • Argumenta të avancuara: Menaxhimi i skedarëve, bibliotekat - pjesa e katërt
   27:37
 • Moduli 5 - Projekte, përfundime

Shpërndaje këtë kurs

Shiko paraprakisht

Kurs bazë për gjuhën e programimit Python
€75
Provë falas për 10 ditë

Kërko informacione

  duke pritur... ...
  Kërkesa u dërgua

  Kurse në dispozicion :

  Italisht
  Numri i videove : 12
  Kohëzgjatja : 8 ore
  Çertifikatë dyshe në gjuhën Italiane dhe shqiptare
  • Qasje në jetë
  • I përdorshëm nga Pc, Tablet ose Smartphone
  • Garanci 100% e kënaqshme

  Lini një Përgjigje