Autocad – Kurs i plotë

Mësoni si të përdorni të gjitha mjetet kryesore të Autocad 2017, duke përfshirë veçoritë më komplekse 3D, për të bërë maksimumin në një prej software-ve më të njohura të vizatimit teknik.

Profesori

Çfarë do të mësoni nga ky kurs?

 • Ju do të mësoni të përdorni të gjitha mjetet dhe teknikat kryesore për krijimin dhe redaktimin e dokumenteve teknike

 • Si të krijoni dhe të redaktoni vizatime teknike dy-dimensionale 2D

Pse duhet të zgjidhni këtë kurs?

Autodesk AutoCAD është software design CAD për vizatimin më të përdorur teknik 2D dhe 3D të cilat janë të disponueshme në treg sot.

Gjithmonë në krye, AutoCAD ju lejon të dizenjoni dhe të shihni idetë konceptuale me besueshmëri dhe efektivitet.

Kujt i drejtohet ky kurs?

Kursi synon të gjithë ata që për nevoja profesionale ose për interes personal dëshirojnë të mësojnë përdorimin e një software jashtëzakonisht të shkathët dhe funksional për krijimin e vizatimeve teknike edhe në 3D.

Çfarë aftësish duhet të keni për të marrë pjesë në kurs?

Nuk kërkohet asnjë kërkesë e veçantë.

€99.00

Shpërndaje këtë kurs

€99
Provë falas për 10 ditë

Kërko informacione

  duke pritur... ...
  Kërkesa u dërgua

  Kurse në dispozicion :

  Italisht
  Kurse me testim vlerërsimi njohurish
  Kohëzgjatja : 30 ore
  Çertifikatë dyshe në gjuhën Italiane dhe shqiptare
  • Qasje në jetë
  • I përdorshëm nga Pc, Tablet ose Smartphone
  • Garanci 100% e kënaqshme