Autocad – Moduli Bazë

Mëso të përdorësh të gjithë mjetet kryesore të Autocad 2017 për të përdorur sa më mirë funksionet e software-it më të përhapur të vizatimit teknik.

Profesori

Çfarë do të mësoni nga ky kurs?

 • Ju do të mësoni të përdorni të gjitha mjetet dhe teknikat kryesore për krijimin dhe redaktimin e dokumenteve teknike
 • Si të krijoni dhe të redaktoni vizatime teknike dy-dimensionale 2D

Përse duhet të zgjidhni këtë kurs?

Autodesk AutoCAD është software Design CAD për vizatimin më të përdorur teknik 2D dhe 3D të disponueshëm në treg sot. AutoCAD ju lejon të projektoni dhe të rishikoni çfarëdolloj ideje konceptuale me besueshmëri dhe efektivitet.

Kujt i drejtohet ky kurs?

Kursi synon të gjithë ata që për nevoja profesionale ose interes personale duhet të mësojnë përdorimin e një software jashtëzakonisht të shpejtë dhe funksional për krijimin e vizatimeve teknike.

Çfarë aftësish duhet të kem për të marrë pjesë në kurs?

Nuk ka nevojë për asnjë kusht të nevojshëm.

€55.00

Kurrikulum

Për të ndjekur leksionet është e nevojshme blerja e kursit

 • MODULI 1 - Prezantimi Software-it

  • Leksioni 1
   18:45
  • Leksioni 2
   23:05
 • MODULI 2 – Komandat për vizatimin: Njohja

  • Leksioni 3
   23:46
  • Leksioni 4
   23:08
 • MODULI 3 – Komandat për vizatimin: funksionimi

  • Leksioni 5
   24:51
  • Leksioni 6
   31:05
  • Leksioni 7
   19:18
 • MODULI 4 – Trasformimi dhe modifikimi

  • Leksioni 8
   29:36
  • Leksioni 9
   29:25
  • Leksioni 10
   26:45
 • MODULI 5 – Personalizimi i komandave

 • MODULI 6 – Përdorimi i mjetit të shënimeve

 • MODULI 7 – Ushtrime të udhëzuara n.1

 • MODULI 8 – Përdorimi i mjetit të dimensioneve

 • MODULI 9 – Grupi i subjekteve të përsëritura

 • MODULI 10 – Çfarë janë blloqet dinamike

 • MODULI 11 – Ushtrime të udhëzuara n.2

 • MODULI 12 – Përdorimi i mjeteve parametrike

 • MODULI 13 – Shtypja dhe Faqosja

 • MODULI 14 – Çfarë janë subjektet e shënimeve

 • MODULI 15 – Si të vendosim grafika të përpunuara në një vizatim

 • MODULI 16 – Ushtrime të udhëzuara n.3

 • MODULI 17 – Ushtrime të udhëzuara n.4

Shpërndaje këtë kurs

€55
Provë falas për 10 ditë

Kërko informacione

  duke pritur... ...
  Kërkesa u dërgua

  Kurse në dispozicion :

  Italisht
  Numri i videove : 40
  Kohëzgjatja : 18 ore
  Çertifikatë dyshe në gjuhën Italiane dhe shqiptare
  • Qasje në jetë
  • I përdorshëm nga Pc, Tablet ose Smartphone
  • Garanci 100% e kënaqshme