Autocad – Modul i Avancuar

Mësoni si të përdorni mjete të avancuara të Autocad 2017 për të përfituar më shumë nga veçoritë më komplekse 3D.

Profesori

Çfarë do të mësojmë nga ky kurs?

 • Ju do të mësoni të përdorni mjete dhe teknika më komplekse për krijimin dhe redaktimin e dokumenteve teknike

 • Si të krijoni dhe të redaktoni vizatime teknike tre-dimensionale (3D)

Kujt i drejtohet ky kurs?

Kursi synon të gjithë ata persona të cilët për nevoja profesionale ose interes personal duhet të mësojnë tiparet 3D të avancuara të programit Autocad 2017

Pse të zgjidhni këtë kurs?

Autodesk AutoCAD është një Software Design CAD për vizatimin më të përdorur teknik 2D dhe 3D të disponueshëm në treg sot. Gjithmonë në krye, AutoCAD ju lejon të vizatoni dhe të vizualizoni ndonjë ide konceptuale me besueshmëri dhe efektivitet.

Çfarë aftësish duhet të kem që të marr pjesë në kurs?

Njohja e karakteristikave themelore të programit AutoCad 2017 ose ndjekja e kursit fillestar AutoCad 2017 në Unipro Academy.

€35.00

Kurrikulum

Për të ndjekur leksionet është e nevojshme blerja e kursit

 • MODULI 1 – Hapat e parë në modelimin tre-dimensional

  • Leksioni 1
   27:20
  • Leksioni 2
   31:33
  • Leksioni 3
   25:03
 • MODULI 2 – Modelimi solid

  • Leksioni 4
   23:44
  • Leksioni 5
   24:10
  • Leksioni 6
   19:28
 • MODULI 3 – Modelimi sipërfaqësor dhe poligonal

  • Leksioni 7
   30:15
  • Leksioni 8
   24:10
 • MODULI 4 – Ushtrim i udhëzuar n.1

  • Leksioni 9
   29:45
  • Leksioni 10
   17:29
  • Leksioni 11
   32:17
  • Leksioni 12
   26:28
 • MODULI 5 – Printoni dhe vendosni modelet 3D

 • MODULI 6 – Pasqyrim

 • MODULI 7 - Dhomat dhe dritat

 • MODULI 8 – Materialet

 • MODULI 9 – Ushtrim i udhëzuar n.2

 • MODULI 10 – Çfarë janë Express Tools

 • MODULI 11 – Çfarë janë aplikacionet e jashtme

 • MODULI 12 – Ushtrim i udhëzuar n.3

 • MODULI 13 – Ushtrim i udhëzuar n.4

 • MODULI 14 - Autocad 2018

 • MODULI 15 - Autocad 2019

Shpërndaje këtë kurs

€35
Provë falas për 10 ditë

Kërko informacione

  duke pritur... ...
  Kërkesa u dërgua

  Kurse në dispozicion :

  Italisht

  Titra :

  Shqip
  Numri i videove : 33
  Kohëzgjatja : 12 ore
  Çertifikatë dyshe në gjuhën Italiane dhe shqiptare
  • Qasje në jetë
  • I përdorshëm nga Pc, Tablet ose Smartphone
  • Garanci 100% e kënaqshme