Të gjithë Video Kurset e UniPro Academy

Me UniPro Balkan Academy, e zgjedh ti se ku, kur dhe sa aftësi e njohuri dëshiron të mësosh përmes kurseve online.

Të gjithë Video Kurset e UniPro Academy
Mëso se si të arrish më shumë në jetë dhe biznes, dhe zhvillo dijet dhe aftësitë kryesore për të arritur sukses në fushën që ti dëshiron. Zbulo gamën e gjerë të kurseve tona online për të fituar njohuritë direkt nga ekspertët e fushës tënde të biznesit.   Zgjero njohuritë e tua nëpërmjet kurseve tona online: të investosh në aftësi profesionale, në interesa të veçanta dhe në dije, mund të të ofrojë mundësinë të rrisësh edhe më shumë aftësitë e tua në fushën e punës, të kesh pasione, hobi dhe interesa. Dhe jo vetëm kaq: me leksionet tona online ke mundësinë të rrisësh kulturën tënde personale, por edhe të mësosh sepse ti ke dëshirë të kesh aftësi të reja, dhe ti vesh ato në zbatim.   UniPro Academy: MarketPlace i Video Kurseve Online.   Në platformën tonë dixhitale do gjesh kurse formimi dhe njohjeje të cilat i përkasin sektorëve dhe argumentave të ndryshme.  Nëse ti dëshiron të rrisësh aftësitë e tua profesionale, të përmirësosh ato personale, apo të ushqesh për më tej aftësitë dhe pasionet e tua, je në vendin e duhur. Konsultohu duke parë katalogun e kurseve online dhe gjen kursin që bën për ty!
 • KURS PËR BARMAN

  të FEDERICO RUSSO

  Objektivat e kursit Kursi profesional i Barman AssoAPI ka për qëllim ata që, të udhëhequr nga një pasion i fortë, synojnë të fitojnë njohuri teorike dhe aftësi praktike të nevojshme për t’u bërë profesionistë në këtë sektor. Në fund të kursit studenti do të jetë në gjëndje të njohë llojet e ndryshme të pijeve: Xhin, Vodka, Rum, Uiski, Tequila, Mezcal, Konjak,

  EUR 350,00
  Shko tek kursi
 • KURS PËR KUZHINIER

  të Mirko Balzano

  Objektivat e kursit Kursi profesional i gatimit AssoAPI ju lejon të merrni ato aftësi të nevojshme për të punuar në një kuzhinë profesionale duke mësuar të organizoni aktivitete bazuar në nevojat dhe burimet e disponueshme. Në fund të kursit studenti do të njohë kriteret për zgjedhjen e lëndëve të para, transformimin e tyre dhe ruajtjen e saktë dhe do të jetë në gjendje

  EUR 700,00
  Shko tek kursi
 • KURSI PËR PASTIÇIER

  të Renée Abou Jaoudé

  Objektivat e kursit Kursi profesional për pastiçeri AssoAPI u drejtohet atyre që, të nxitur nga një pasion i fortë për botën e pastave, synojnë të fitojnë njohuri teorike dhe aftësi praktike të nevojshme për t’u bërë profesionistë të sektorit. Në përfundim të kursit nxënësi do të njihet me kriteret për zgjedhjen e lëndëve të para, shndërrimin e tyre dhe

  EUR 700,00
  Shko tek kursi
 • KURSI PËR PIZZAIOLO

  të ANTONIO GUIDA

  Objektivat e kursit Kursi profesional për pizzaiol AssoAPI ka për qëllim ata që, të udhëhequr nga një pasion i fortë, synojnë të fitojnë njohuri teorike dhe aftësi praktike të nevojshme për t’u bërë profesionistë në këtë sektor. Në përfundim të kursit, studenti do të jetë i vetëdijshëm për të gjitha fazat që lidhen me përpunimin e picave: brumin, majanë, erëzat

  EUR 450,00
  Shko tek kursi
 • KURS PËR BUKËPJEKËS

  të EMANUELE CAMAGGI

  Objektivat e kursit Kursi profesional i bukëpjekësit AssoAPI ju lejon të përvetësoni aftësi të specializuara të artit të bardhë dhe aftësi praktike në përgatitjen e produkteve të pjekjes, duke siguruar të gjitha njohuritë teknike dhe praktike për të kuptuar dhe menaxhuar proceset e brumit, lënies dhe pjekjes dhe mekanizmat kimiko-fizikë në lidhje me të gjitha fazat e

  EUR 450,00
  Shko tek kursi
 • Digital Marketing

  të ej4

  nless you’re completely “off the grid,” you’re interacting with digital marketing all day, every day. From your smartphone, nudging you with text alerts, to your laptop and its email greetings, to the tablet’s app notifications, there is continual outreach from the business world to you, as the consumer. You can sign up, save, engage, and “like,” all with an easy “click” or “tap.” So how are YOU

  EUR 49,90
  Shko tek kursi
 • Customer Service

  të ej4

  When it comes to customer service, you want to satisfy customer needs so that they keep coming back. But how many times have you heard “Go the extra mile” or “Underpromise and overdeliver”? If you go beyond meeting customer needs, the customer is extra happy, and that’s a good thing, right? The short answer is no. Setting the bar too high can hurt you in the end. In this course, we want to talk

  EUR 149,90
  Shko tek kursi
 • Business Writing

  të ej4

  What you will learn How to write clear, concise and persuasive words that will achieve your objectives The Big Questions you need to ask before you put pen to paper The tricks I use to be a productive writer, to enter a state of flow and never suffer from writer’s block How being a persuasive writer will help you achieve your objectives at work The ancient secrets of persuasive

  EUR 119,89
  Shko tek kursi
 • Presentation Skills

  të ej4

  Now we’re ready to organize our materials into a presentation. According to Lawrence J Peter, “if we don’t know where we’re going, any road will do.” So, how do we know where we’re going? We need to ask questions before our presentations to make sure we’re on target. A good opening is all about getting off on the right foot. What are the goals of your opening? What types of openings are

  EUR 64,90
  Shko tek kursi
 • Performance Excellence

  të ej4

  Welcome to our series introducing performance excellence. First, we will look at quality. Whether something wasn’t ready on time, you were given the wrong order, or you were on the receiving end of bad service, it can all be classified as poor quality. Throughout the years, there have been many programs and methodologies regarding quality. We’ll sort through them and explain what organizations

  EUR 45,90
  Shko tek kursi
 • Project Management

  të ej4

  If you’ve been assigned to manage a project, welcome to the world of managing deadlines, managing other people, and seeing a project from start to finish. This series is designed to walk you through the steps and processes you go through when managing a project. There are certifications out there, and this series does NOT grant you certification. It will provide you with the basic understanding

  EUR 49,90
  Shko tek kursi
 • Recruiting

  të ej4

  You have an open position and it needs to be filled. It’s either open because someone left the company, or it’s open because you need to add headcount. The longer the position is open the less productive and the more overworked that department becomes. You can’t hire just anyone. The goal is to hire the right person, the best person, the most qualified person. So what happens if you hire the

  EUR 79,90
  Shko tek kursi
 • Successful Employee Onboarding

  të ej4

  Starting a new job is a big deal. The new hire, after the trials of interviewing, has made the decision to hitch their trailer to your company. So they need to know that the feeling’s mutual, and that you are partners. This is done through onboarding. Good onboarding goes well beyond a W-4 and company history spiel. It involves creating a connection, which we’ll teach in this series, starting

  EUR 34,00
  Shko tek kursi
 • Problem Solving

  të ej4

  Although a “problem solving” series is for those with broken systems, flawed processes or team failures, it is also for you. Unless your team is doing 100% of their job, 100% right, 100% of the time, then you have a problem to solve. You can’t solve a problem without first knowing what your problem is. That’s why the first step in problem solving is defining the problem. Once you know you have

  EUR 37,45
  Shko tek kursi
 • Marketing Strategy

  të ej4

  Author Lee Bolman said, “A vision without a strategy remains an illusion.” Having a strategy is important, but what is a strategy? Here, we’ll look at the components and benefits of this first step to effective marketing. We’ve all heard of the K.I.S.S. principle, which encourages us to “Keep It Super Simple.” This applies well to creating your marketing strategy. In this course, we’ll take you

  EUR 24,90
  Shko tek kursi
 • Public Relations

  të ej4

  In today’s market, having a good public reputation is more important than ever before. If you have one negative incident, it could affect the future of your company. According to the Public Relations Society of America, or PRSA, Public Relations is defined as a strategic communications process that builds mutually beneficial relationships between organizations and their publics. The goal of

  EUR 29,90
  Shko tek kursi
 • Marketing Essentials

  të ej4

  To consumers, marketing can seem like a mystery. We buy things and don’t realize how much marketing impacted our decision to buy this brand over that brand. For a business, marketing is an essential function. For those of us outside of the marketing department, marketing can seem complicated and confusing. Yet while it can be tricky, marketing can make your life a lot easier, and your company

  EUR 29,00
  Shko tek kursi
 • Crisis Management

  të ej4

  A crisis is defined as “a time of intense difficulty, trouble, or danger.” These are typically unexpected events that can be catastrophic to businesses of any size. While companies cannot usually prevent disasters from happening, they can recover more efficiently with a planned and coordinated response. In these programs, we’ll discuss the importance of crisis management planning and how it can

  EUR 59,90
  Shko tek kursi
 • Risk Management

  të ej4

  Hazards and risks, and loss, oh, my! At first, risk management can seem overwhelming, even frightening. But, as The Wizard of Oz’s Good Witch told Dorothy, “It’s always best to start at the beginning…” In the case of risk, you begin by defining it. This course explores the concepts of hazard, risk, and loss. With this base knowledge, you can follow the (not necessarily yellow or brick) road to

  EUR 85,00
  Shko tek kursi
 • Leading a Team

  të ej4

  When a team is formed, people’s roles and interactions have not yet been determined. There are several models that describe how team development progresses, and the most popular one is called the Tuckman Model. This model is generally accepted as the basic standard for team development and we’ll discuss it in this

  EUR 14,90
  Shko tek kursi
 • Team Building

  të ej4

  Every day in some way you are part of a team. Even though we’re continually involved with teams, it’s hard to explain what makes a winning team. In this course we’ll talk about what makes a great team and how we can use this in our own work teams. What is Teambuilding? Every day in some way you are part of a team. Even though we’re continually involved with teams, it’s hard to explain what

  EUR 37,50
  Shko tek kursi
 • Negotiating Training Series

  të ej4

  Many people dislike the negotiation process because it seems confrontational and leads to win/lose outcomes…exactly the opposite of what we want. However, very savvy people know that negotiation aimed at long-term win/win relationships results in more benefits for both sides. The process is even fun once you get the hang of

  EUR 59,90
  Shko tek kursi
 • Të marrësh pjesë në Tendera

  të Ambrogio Riili

  Kursi i kontratave publike është vënë vazhdimisht në diskutim nga ndërhyrjet rregullatore që organikisht modifikojnë pjesën më të madhe të disiplinës së saj fillestare. Ndërhyrja rregullatore kërkon një specializim më të madh të operatorit ekonomik. Pra, trajnimi nuk mund të kufizohet vetëm në analizën e proçedurës, një qëllim në vetvete, por duhet të përfshijë të

  EUR 70,00
  Shko tek kursi
 • Konsulent Teknik në Zyrë C.T.U

  të Stefano Biagiotti

  Profesionisti i cili dëshiron të kryejë konsultime në gjykatë, si gjyqësore ashtu edhe jashtë-gjyqësore, aktualisht duhet të trajnohet për t’iu përgjigjur më mirë nevojave të klientit të tij. Profesionisti do të jetë në gjendje të kuptojë dhe të zhvillojë edhe më tej aspektet e ndryshme të detyrës, detyrimet, praktikën, metodologjitë praktike të punës, me qëllim që

  EUR 50,00
  Shko tek kursi
 • Augmented Reality

  të Tiziana Primavera

  Disiplina e realitetit të zgjeruar studion sistemet projektive të aftë për të rritur realitetin me përmbajtje digjitale dhe mund të përkufizohen si aftësia për të overexpose ndaj realitetit të vërejtur nga subjekti një sërë informacionesh që kanë të bëjnë me kontekstin. Në përmbledhje, perceptimi i një realiteti të zgjeruar  rritet nga prania e objekteve virtuale në

  EUR 50,00
  Shko tek kursi
 • Modelimi 3D me SolidWorks

  të Giovanni Pierantoni

  Kursi i modelimit 3D me SolidWorks ndihmon profesionistin të mësojë me thjeshtësi parimet të vetë modelimit, modelimit sipërfaqësor, krijimit të fletëve; e menaxhimit të pjesëve, montimet e pjesëve dhe vizatimet dy-dimensionale. Mësimet tregojnë qartë si funksionon Solidwork, duke udhëhequr në këtë mënyrë kuptimin e ndërfaqeve dhe në menaxhimin e modeleve matematikore të

  EUR 99,00
  Shko tek kursi
 • QGIS – Software për Sistemet e Informacionit Gjeografik GIS

  të Sebastiano Sferlazza

  Kursi online QGIS trajton aspektet kryesore konceptuale dhe metodologjike të menaxhimit të të dhënave gjeografike dhe siguron njohuritë teknike të nevojshme për përdorimin e softuerit QGIS. QGIS është një nga softuerët më të mirë GIS me burim të hapur, sa i përket funksionalitetit, performancës dhe lehtësisë së përdorimit për të krijuar, modifikuar, analizuar dhe

  EUR 50,00
  Shko tek kursi
 • SketchUp dhe Modelim 3D

  të Antonio Sansonna

  Megjithatë, thjeshtësia e SketchUp fsheh funksione të mundshme dhe shumë të përparuara: në sajë të SketchUp-it, në të vërtetë, përveç modelimit të objekteve 3D, është e mundur të krijohen pasqyrime, tavolina profesionale, struktura komplekse, llogaritjet dhe shumë më tepër. SketchUp gjithashtu ndërlidhet me shumicën e softuerëve të modelimit, duke përfshirë këtu

  EUR 99,00
  Shko tek kursi
 • Automatizimi në shtëpi

  të Giuseppe Gustavo Quaranta

  Automatizimi në shtëpi prej kohësh është nëvlerësuar në fushën e automatizimit, sepse nuk kishte treg të mjaftueshëm për të mbështetur hulumtimet dhe studimet. Vitet e fundit situata ka ndryshuar rrënjësisht dhe, sidomos në periudhën e fundit është shfaqur një shtytje për t’u analizuar me detaje çështjet që lidhen me vendbanimin: peizazhi i gjerë teknologjik i

  EUR 45,00
  Shko tek kursi
 • Projektimi i Impjanteve Diellore Fotovoltaike

  të Giuseppe Perfetto

  Kursi  analizon aspektet rregullatore të subjektit, duke radhitur përmbajtjen në tabela dhe lista që mund të konsultohen lehtësisht. Përmes përshkrimit të rasteve reale, paraqiten metodat e llogaritjes të përdorura për të lehtësuar aplikimin e tyre gjatë aktivitetit të tyre profesional. Rastet e studimeve të paraqitura i drejtojnë profesionistët drejt zgjedhjeve më të

  EUR 75,00
  Shko tek kursi
 • Projektimi i shtëpive prej druri me teknologjinë X-Lam

  të Attilio Bixio

  Kursi i Projektimit të Shtëpive prej Druri me Teknologjinë X-Lam i hartuar nga Unione Professionisti synon të përqendrojë njohurinë në botën e paneleve Xlam në një sërë mësimesh të nevojshme për profesionistët në sektorët e ndërtimit dhe të projektimit, duke përdorur platformën  e-learning për të lehtësuar ndjekjen e kursit nga shtëpia ose nga zyra. Për më tepër,

  EUR 89,00
  Shko tek kursi
 • Teknik i aftë në Akustikë

  të Angela Mastrandrea

  Kurset e Akustikës së Ndërtimit kanë për qëllim trajnimin e figurës profesionale të ekspertit në dizajnin akustik të ndërtesave, i cili ka për detyrë të sigurojë pajtueshmërinë me ligjet dhe rregulloret e sektorit, gjithnjë e më shumë vëmendje ndaj performancës akustike të banesave. Objektivat Profesionale Kursi për teknikët të cilët janë kompetentë për akustikën

  EUR 55,00
  Shko tek kursi
 • Vlerësimi Strategjik Mjedisor

  të Paolo Contrino

  Përditësuar në Dekretin Legjislativ n. 104 të 16 qershorit 2017 dhe Direktivës Evropiane 2014/52 / BE Kursi i vlerësimit strategjik mjedisor ju lejon të merrni një qasje ndërdisiplinore në lidhje me çështjet komplekse të trajtuara në kuadrin VAS dhe i ofron profesionistit njohuritë themelore për përgatitjen e dokumenteve teknike të kërkuara për procedura të

  EUR 35,00
  Shko tek kursi
 • Përditësime për Administratorët e Banesave

  të Gaetano Edoardo Napoli

  Kjo ndërhyrje në rregullore kërkon një specializim më të madh tek administratori i banesës, i cili kërkohet të operojë duke përdorur instrumente ligjore shumë komplekse dhe të përditësohet gjatë kësaj kohe. Prandaj, konteksti rregullator i ndryshuar kërkon një trajnim të specializuar për administratorin e banesës, e cila nuk kufizohet vetëm në analizën e legjislacionit

  EUR 45,00
  Shko tek kursi
 • Vlerësimi i Ndikimit në Mjedis dhe Vlerësimi Strategjik Mjedisor (VIA – VAS)

  të Paolo Contrino

  Përditësuar në Dekretin Legjislativ n. 104 të 16 qershorit 2017 dhe Direktivës Evropiane 2014/52 / BE. Vlerësimi i Ndikimit në Mjedis (VNM), i parashikuar nga Bashkimi Evropian me Direktivën 85/337 / EEC dhe i rregulluar në Itali nga Dekreti Legjislativ 152/2006 dhe ndryshimet pasuese, synon të vlerësojë efektet e disa projekteve në shëndetin e njeriut dhe mbi komponentët e

  EUR 75,00
  Shko tek kursi
 • Çertifikimi i Energjisë së Ndërtesave

  të Francesca Scimemi

  Kursi online “Çertifikimi i Energjisë së Ndërtesave” synon të përgatisë një profesionist të specializuar si Çertifikues të Energjisë, duke lejuar hyrjen në rrugën e kualifikimit të përcaktuar me Dekretin Presidencial 75 / 2013. Kursi i ri online i propozuar nga Unione Professionisti është rezultat i rishikimit në vazhdimësi të përmbajtjeve që synon publikimin e një lënde

  EUR 100,00
  Shko tek kursi
 • Energy Manager

  të Francesco Crinelli

  Menaxheri i energjisë, sipas indikacioneve të ligjit (paragrafi 3 i ligjit 10/91), duhet të kryejë veprime, ndërhyrje dhe procedura të nevojshme për të nxitur përdorimin racional të energjisë për të qenë në gjendje të vendosë në baraspeshë balancat e energjisë. Prandaj, ka detyrën delikate të mbështetjes së menaxherit të kompanisë, sepse ai duhet të sugjerojë

  EUR 75,00
  Shko tek kursi
 • Design dhe Interior Design

  të Paola Froncillo

  Kursi i Projektimit dhe Dizajnit të Brendshëm ilustron teoritë dhe karakteret përmes analizës së elementëve të dizajnit ose arkitekturës së brendshme. Prandaj është e mundur që të afrohemi me një njohuri të Projektimit dhe Dizajnit të Brendshëm që na lejon të interpretojmë hapësirën e jetesës dhe të punës rreth nesh. Kursi synon, pra, të ofrojë informacione dhe baza

  EUR 50,00
  Shko tek kursi
 • Anti-korrupsioni dhe dekretet zbatuese

  të Leonardo Misuraca

  Ligji 190, datë 6 nëntor 2012 dhe dekretet legjislative 235/2012, 33/2013 dhe 39/2013, imponojnë një sërë detyrimesh të rëndësishme që kërkojnë një riorganizim të rëndësishëm të brendshëm dhe veprime që i bëjnë sistemet e informacionit modern. Objektivat profesionale. Qëllimi profesional i kursit për ligjin kundër korrupsionit është analiza e të gjitha rregullave

  EUR 50,00
  Shko tek kursi
 • Fotogrametria Dixhitale

  të Filippo Sicuranza

  Kursi i fotogrametrisë ilustron teknikat më moderne të rikthimit fotogrametrik digjital, përmes fushatave fotografike të shënjestruara. Pastaj paraqitet një rrjedhë pune që synon kryerjen e sondazheve të sakta nga çdo pikëpamje dhe paraqitjen e tyre në mënyrë efikase. Kursi paraqet fotogrametrinë klasike që përshkruan evolucionin e saj, që nga fillimi deri në metodologjitë

  EUR 75,00
  Shko tek kursi
 • Vray Për 3D Studio Max

  të Manuela Spera

  Komunikimi i Projektit paraqet një aspekt themelor të botës së projektimit në të gjitha shkallët e ndërhyrjes, që përfshin arkitekturën, dizajnin e brendshëm dhe dizajnin. Dizajnimi dhe Prezantimi janë, pra, instrumente të pandashme të lidhura me profesionin e Projektuesit, të cilat në mënyrë adekuate rregullojnë marrëdhënien me komunitetin. Kursi Vray i aplikuar në 3D

  EUR 89,00
  Shko tek kursi
 • Gazi Radonit në Ndërtesa

  të Stefano Biagiotti

  Kursi mbi gazin e radonit në ndërtesa, synon të rrisë vetëdijen e natyrës, efektet në organizmin e njeriut, propagandimin, metodat e veprimit korrigjues dhe të zbulojë se si të mbrohemi dhe të matet. Kursi përfundon me një vështrim në shpërndarjen e gazit të radonit në Itali dhe legjislacionin në lidhje me të. Gjatë këtij kursi do të tregohen link-e me të cilat mund të

  EUR 25,00
  Shko tek kursi
 • Projektimi dhe realizimi i çative prej druri

  të Stefano Cascio

  Druri gjithmonë ka qenë materiali më i përdorshëm për ndërtim. Përdorimi i drurit  për ndërtim u zgjerua në vitin 2008 (Gazeta Zyrtare nr. 29, 4 shkurt 2008). Më pas, në Gazetën Zyrtare nr. 153, datë 2 korrik 2008, u publikua dekreti ministror i 6 majit 2008 i Ministrisë së Infrastrukturës). Këto shtesa i kanë dhënë jetë të re drurit, duke e çuar atë në majë të

  EUR 45,00
  Shko tek kursi
 • Modelimi Parametrik BIM me Autodesk Revit – Modul i Avancuar

  të Alessandro Galassi

  Në këtë kurs tmodul i avancuar do të mësoni funksione komplekse për përdorimin e software Autodesk REVIT ARCHITECTURE, software-i modelues parametrik BIM për krijimin dhe menaxhimin e modelit të informacionit të një ndërtese. Ky model është një përfaqësim dixhital i karakteristikave fizike dhe funksionale të një ndërtese dhe mbledh informacion të vlefshëm për menaxhimin

  EUR 99,00
  Shko tek kursi
 • Projektimi dhe Ndërtimi i Shtëpive Ekologjike

  të Paolo Caon

  Ndotja mjedisore dhe përkeqësimi konsekuent i klimës planetare nxjerr në pah se si një qasje e saktë për planifikimin e qëndrueshëm, si ndërtimi dhe planifikimi urban, është i domosdoshëm. Përdorimi i bio-arkitekturës dhe teknikave inxhinierike bioclimatic ka për qëllim arritjen e niveleve të larta të efikasitetit të energjisë dhe pajtueshmërinë mjedisore të sistemit të

  EUR 50,00
  Shko tek kursi
 • Modelimi Parametrik BIM me Autodesk Revit – moduli bazë

  të Alessandro Galassi

  Kursi 3D Max Studio udhëzon mënyrën e përdorimit të software-t të fuqishëm 3D Studio Max, nëpërmjet të cilit krijohen dhe rregullohen modelet 3D, duke i paraqitur ato nëpërmjet rendering dhe animacioneve. Në kurs do trajtohen temat e mëposhtme: Analiza dhe studimi i ndërfaqeve kryesore Modelim i brendshëm 3D Studio Max Importi i modeleve të realizuara me të tjerë

  EUR 89,00
  Shko tek kursi
 • 3D Studio Max

  të Giovanni Pierantoni

  Kursi 3D Max Studio ilustron mënyrën e përdorimit të softuerit të fuqishëm 3D Studio Max, nëpërmjet të cilit krijohen dhe personalizohen modelet 3D, duke i paraqitur ato përmes pasqyrimeve dhe animacioneve. Në kurs do të trajtohen temat e mëposhtme: Analiza dhe studimi i ndërfaqeve kryesore Modelimi i brendshëm i 3D Studio Max Importimi i modeleve të realizuara me

  EUR 99,00
  Shko tek kursi
 • Projektimi Antisizmik

  të Unione Professionisti

  Objektivat Profesionale Mëso të projektosh dhe të testosh strukturat e betonit sipas standardeve të reja teknike për ndërtim. Objektivat Edukuese Kursi i projektimit anti-sizmik propozon studimin e temave kryesore të legjislacionit sizmik, nga modelimi së materialeve, metodave të analizës strukturore dhe verifikimit të punimeve, përmes metodës gjysmëprobabiliste dhe me limit,

  EUR 75,00
  Shko tek kursi
 • Kurs bazë për gjuhën e programimit Python

  të Gianfranco Barone

  Çfarë do të mësoni nga ky kurs? Në këtë kurs do të mësoni si të zhvilloni aplikacione në gjuhën e programit Python. Përse të zgjidhni këtë kurs? Qëllimi kryesor i kursit është të jemi sa më praktikë, duke menaxhuar një kohë të kufizuar brenda së cilës do sigurojmë informacionet e nevojshme që na duhen për tu zhvilluar në Python. Krahasuar me kurset e

  EUR 75,00
  Shko tek kursi
 • Hapat e rritjes

  të Erica Colombo

  Çfarë do të mësojmë nga ky kurs ? Kursi zhvillon disa nga fazat kryesore që lidhen me vitet e para të jetës së fëmijëve, ato që shpesh përcaktohen si “autonomitë” e para: gjumi, gjumin në shtrat, menaxhimin e pelenës, “jo”-të, tekat, mbërritja në jetë e një vëllai të vogël. Janë të gjitha aspektet e tranzicioneve themelore, delikate dhe të çmuara, të cilat nxitin

  EUR 19,90
  Shko tek kursi
 • Strategjitë dhe Teknikat e Marketingut në Rrjetet Sociale

  të Elena Mazzali

  Cosa imparerò da questo corso? Attraverso questo corso avrai l’opportunità di apprendere le dinamiche di comunicazione di  base che si rivelano proattive, che sono produttive nel gruppo di lavoro e nei confronti del cliente. Ti renderai conto che il social media marketing richiede una strategia applicata attraverso obiettivi specifici, che sono raggiungibili attraverso le numerose

  EUR 35,00
  Shko tek kursi
 • Komunikimi Online për Avokatë dhe Studime të ndërlidhura

  të Francesca Minonne

  Çfarë do të mësojmë nga ky kurs? Përse të jemi online? Numri i personave online Hulumtimet në motorët e kërkimit mbi çështjet ligjore Përse duhet të kemi një website Çfarë nuk duhet të mungojë në website Si të shkruajmë në websitin e tyre Copywriting Plani editorial Llogjika e Seo-s Menaxhimi sa më i mirë i faqes në Facebook Të

  EUR 55,00
  Shko tek kursi
 • Product Design

  të Giovanni Pierantoni

  Çfarë do të mësoni nga ky kurs? Si të merresh me të gjithë profesionistët e përfshirë në hartimin e një projekti Zgjidhjen e problemeve që lidhen me dizenjimin e produkteve me një ndërgjegjësim më të madh të të gjithë procedurës Mjetet dhe teknikat për të kryer Analizën e Tregut, Analizën e Konkurentëve, Analizën e Konsumatorëve, Analizën e Kanalit të

  EUR 55,00
  Shko tek kursi
 • Të luajmë për tu rritur

  të Erica Colombo

  Çfarë do të mësoj nga ky kurs? Motivim duke pasur si subjekt lojën Zonat e rritjes të cilat janë të lidhura me lojën Lidhja midis lojës dhe maturimit kognitiv – emotiv Mënyra e lojës dhe mësimnxënia në grupmoshën 0-6 vjeç Karakteristika të spikatura tek një lodër Dallimet midis lojërave tradicionale dhe lojërave në ekran Funksionet, rreziqet dhe

  EUR 19,90
  Shko tek kursi
 • Mëso si të komunikoni

  të Erica Colombo

  Çfarë do të mësoni nga ky kurs? Komunikimi është një temë e ndërlikuar dhe njëkohësisht interesante: përmes këtij kursi do të jetë e mundur të keni një pasqyrë si zhvillohet komunikimi në muajt e parë të jetës së fëmijës, duke filluar nga këndvështrimi i veprimit, imitimit dhe atij verbal. Kursi është ndërtuar në module të strukturuara sipas moshës së

  EUR 25,00
  Shko tek kursi
 • Vlerat edukative të rregullave

  të Erica Colombo

  Çfarë do të mësoni nga ky kurs? Kursi është i strukturuar në dy module. E para merret me motivet ku i tregohen fëmijës disa rregulla: në radhë të parë, rregullat janë funksionale për të përmbajtur agresivitetin fizik dhe energjinë e fëmijës, në mënyrë që kjo të mos të dëmtojë vetë dhe të tjerët . Me këtë nuk ka për qëllim të anullojë energjinë e fëmijës,

  EUR 19,90
  Shko tek kursi
 • Drejt shkollës fillore

  të Erica Colombo

  Ç’farë do të mësojmë nga ky kurs? Kalimi në shkollën fillore është një kohë veçanërisht e rëndësishme për fëmijët dhe familjet e tyre. Në fakt, nga këndvështrimi kulturor ky moment përfundon duke sinjalizuar hyrjen në shkollën e të rriturve, duke lëvizur drejt instrumenteve (lexim, shkrim, llogaritje) që e afrojnë fëmijën më pranë botës e të rriturve. Ky

  EUR 19,90
  Shko tek kursi
 • Komunikimi i Integruar

  të Elena Mazzali

  Çfarë do të mësoni nga ky kurs? Në këtë kurs do të mësoni funksionimin dhe dinamikën e komunikimit tradicional dhe dixhital. Nëpërmjet studimit të mjeteve kryesore të komunikimit të integruar, do të dini si të kaloni në krijimin e një plani komunikues që është në përputhje me këtë markë. Përse të zgjidhni këtë kurs? Falë këtij kursi do të mund të

  EUR 19,90
  Shko tek kursi
 • Promovimi eventeve online

  të Elena Mazzali

  Çfarë do mësoni nga ky kurs? Në ditët e sotme është e pamundur të përjashtoni dixhitalizimin, në mënyrë të veçantë rrjetet sociale në promovimin e një aktiviteti. Këto mjete ju japin mundësinë të arrini një publik më të gjerë që është i interesuar për aktivitetin ose për seminarin që po organizoni. Veç kësaj lejojnë profilizimin e shumë përdoruesve të

  EUR 25,00
  Shko tek kursi
 • Organizimi i eventeve

  të Elena Mazzali

  Çfarë do të mësoni nga ky kurs? Të flisni për filozofinë e kompanisë, të produktit, të shërbimit dhe anën kulturore të cilat janë faktorët kryesorë për përfshirjen e grupit që i referohemi. Publiku (klienti, furnizuesi, shtypi etj) duhet të jetë i përfshirë për të kuptuar në tërësi vlerat dhe veprimet të cilat ndërmerren nga organizata, për të përhapur dhe për

  EUR 19,00
  Shko tek kursi
 • Digital Communication

  të Pierluigi Vitale

  Çfarë do të mësoni nga ky kurs? Do të mësoni se çfarë do të thotë të veproni si komunikues dixhital, do t’ju ofrohen mjete teknike, teorike dhe praktike për të hyrë në botën e komunikimit dixhital, në mënyrë të veçantë do të mësoni në lidhje me kanalet e kërkimit SEO dhe teknikat e pozicionimit, madje edhe të marketingut online. Ju do të shihni si të krijoni një

  EUR 60,00
  Shko tek kursi
 • Public Speaking – Kurs i plotë

  të Marco Venturini

  Çfarë do të mësoni nga ky kurs? Të shkruani dhe të shqiptoni me vetëbesim fjalime të përshtatshme për çdo sektor Të keni fjalime bindëse për arritjen e objektivave tona Të bëni prezantime të cilat janë efikase me projekte, ide dhe produkte Drejtimi i mbledhjeve në mënyrë efikase Përdorimin e teknikave të komunikimit efikas për fjalime shitjeje,

  EUR 45,00
  Shko tek kursi
 • Public Speaking – Modul i Avancuar

  të Marco Venturini

  Çfarë do të mësoni nga ky kurs? Teknika të përparuara për të rritur udhëheqjen tuaj në skenë Artin e Storytelling për të treguar histori emocionuese dhe për tu mbajtur mend, siç bëjnë komunikuesit e mëdhenj Mënyra si të drejtoni skenën ose hapësirën që keni në dispozicion Të dëshifroni mesazhet e gjuhës së trupit të publikut Të drejtoni publikun,

  EUR 25,00
  Shko tek kursi
 • Autocad – Kurs i plotë

  të Filippo Sicuranza

  Çfarë do të mësoni nga ky kurs? Ju do të mësoni të përdorni të gjitha mjetet dhe teknikat kryesore për krijimin dhe redaktimin e dokumenteve teknike Si të krijoni dhe të redaktoni vizatime teknike dy-dimensionale 2D Pse duhet të zgjidhni këtë kurs? Autodesk AutoCAD është software design CAD për vizatimin më të përdorur teknik 2D dhe 3D të cilat janë

  EUR 99,00
  Shko tek kursi
 • Facebook: Si të shkruajmë postime efikase

  të Marco Venturini

  Çfarë do mësoni nga ky kurs? Të shkruajmë postime perfekte të cilët arrijnë miliona përdorues Të kënaqim veten tonë dhe vetë klientët pa shpenzuar para për reklama në Facebook Të njihemi gjerësisht dhe të ndjekim algoritmin sekret të Facebook për të patur më shumë shikueshmëri Të zgjedhim mënyrën më efikase për të patur një përmbajtje Facebook

  EUR 20,00
  Shko tek kursi
 • Photoshop CC Moduli bazë

  të Nicolina Savino

  Çfarë do të mësoni nga ky kurs? Ju do të mësoni mjetet kryesore të redaktimit dixhital Ju do të mësoni si ta menaxhoni në mënyrë të pavarur modifikimin e imazheve në mënyrë efektive Përse duhet të zgjidhni këtë kurs? Adobe Photoshop ka qenë një pikë referimi për të gjithë ata që menaxhojnë imazhet dixhitale për punë ose për pasion për 20 vjet. Një

  EUR 50,00
  Shko tek kursi
 • Autocad – Modul i Avancuar

  të Filippo Sicuranza

  Çfarë do të mësojmë nga ky kurs? Ju do të mësoni të përdorni mjete dhe teknika më komplekse për krijimin dhe redaktimin e dokumenteve teknike Si të krijoni dhe të redaktoni vizatime teknike tre-dimensionale (3D) Kujt i drejtohet ky kurs? Kursi synon të gjithë ata persona të cilët për nevoja profesionale ose interes personal duhet të mësojnë tiparet 3D

  EUR 35,00
  Shko tek kursi
 • Autocad – Moduli Bazë

  të Filippo Sicuranza

  Çfarë do të mësoni nga ky kurs? Ju do të mësoni të përdorni të gjitha mjetet dhe teknikat kryesore për krijimin dhe redaktimin e dokumenteve teknike Si të krijoni dhe të redaktoni vizatime teknike dy-dimensionale 2D Përse duhet të zgjidhni këtë kurs? Autodesk AutoCAD është software Design CAD për vizatimin më të përdorur teknik 2D dhe 3D të disponueshëm në

  EUR 55,00
  Shko tek kursi
 • SEO – Kurs i plotë

  të Benedetto Motisi

  Çfarë do të mësojmë nga ky kurs? Të njohim si funksionon Google Optimizimin e një teksti për ta bërë SEO-n shoqëror Të gjesh lidhje me faqen tënde në mënyrë që të përmirësosh dukshmërinë Çfarë është dhe si mund ta përballosh një penalizim algoritmik dhe një manual Si të mbrohemi nga SEO negative Cilat janë elementët e avancuar të

  EUR 100,00
  Shko tek kursi
 • Visual Content

  të Cinzia Di Martino

  Çfarë do të mësoni nga ky kurs? Çfarë është Visual Content dhe përse është kaq e rëndësishme për web-in. Konceptet dhe elementet që krijojnë një përmbajtje vizuale që mund të tërheqë vëmendjen e përdoruesve, duke e drejtuar markën tuaj në rrjetet sociale dhe duke sjellë trafikun në faqen tuaj. Si të përdorni disa mjete falas online me të cilat ju mund

  EUR 40,00
  Shko tek kursi
 • Social Media Analysis – Kursi bazë

  të Pierluigi Vitale

  Çfarë do të mësoni nga ky kurs? Ju do të mësoni të lexoni  me të gjitha veçoritë e tyre panelin e njohurive të Facebook; Twitter Analytics dhe Indeksin e Shitjes Sociale Linkedin. Ju do të mësoni përdorimin e mjeteve të analizës së palëve të treta, të cilat do t’ju lejojnë të shtjelloni në veçanti aktivitetet e analizës mbi konkurrentët ose faqet e tjera për

  EUR 30,00
  Shko tek kursi
 • SEO – Modul i avancuar

  të Benedetto Motisi

  Çfarë do të mësoni nga ky kurs? Çfarë është dhe si ta përballoni penalizim algoritmik dhe manual hap pas hapi Si të mbroheni nga SEO Negative Cilat janë elementët e avancuar të Google Përse të zgjidhni këtë kurs? Kursi i avancuar i SEO synon të sjellë përgatitjen “kanonike” në një nivel tjetër për shikueshmërinë në Google. Me studime praktike të

  EUR 45,00
  Shko tek kursi
 • SEO – Moduli bazë

  të Benedetto Motisi

  Çfarë do të mësoni nga ky kurs? Do mësoni se si Google punon jo vetëm si një motor kërkimi por edhe si një mjet marketingu Optimizimin e një teksti për ta bërë SEO-n miqësor Lejoni të gjeni lidhje me faqen tuaj në mënyrë që të përmirësoni dukshmërinë. Përse duhet të zgjidhni këtë kurs? Kursi bazë i SEO-s është qasja ideale në temën e renditjes

  EUR 60,00
  Shko tek kursi
 • Krijimi i faqes WordPress – Kursi bazë

  të Stefano Mazzamuto

  Çfarë do të mësojmë me këtë kurs? Krijimi dhe konfigurimi i një faqe interneti me WordPress; Publikimi i artikujve, faqeve dhe përmbajtjeve; Personalizoni dizajnin dhe postimet; Optimizimi sipas nevojave të biznesit tuaj. Përse të zgjedhim këtë kurs? Sepse në një mënyrë specifike dhe mbi të gjitha shumë praktike do të jeni në gjendje të jeni i pavarur

  EUR 55,00
  Shko tek kursi
 • Public Speaking – Moduli bazë

  të Marco Venturini

  Çfarë do mësojmë nga ky kurs? Të shkruajmë dhe të shqiptojmë me siguri të plotë fjalime të posaçme për çdo sektor Të kemi fjalime bindëse për të arritur objektivat e tua Të bësh prezantime efikase të projekteve, të ideve dhe produkteve Të drejtosh mbledhjet në mënyrë efikase Të përdorësh teknika efikase komunikimi për fjalime rreth shitjeve,

  EUR 20,00
  Shko tek kursi
 • Profesionist i Mediave Sociale

  të Enrico Giammarco

  Çfarë do të mësojmë nga ky kurs? Të menaxhojmë sa më mirë prezencën në Facebook – Optimizojmë profilin e përdoruesit – Optimizojmë dhe menaxhojmë Fan Page-t – Të krijojmë dhe të marrim pjesë në grupet e Facebook Të njohësh dhe të shfrytëzosh potencialitetin e Linkedin-it – Optimizojmë profilin e përdoruesit – Të krijojmë dhe të shpërndajmë

  EUR 40,00
  Shko tek kursi
 • Data Visualization – Kursi bazë

  të Pierluigi Vitale

  Çfarë do të mësoni nga ky kurs? Ju do të mësoni se si të krijoni dashboards interaktive dhe të eksplorueshme duke krijuar filtra që mund të veprojnë në grafikët që prodhoni dhe publikoni në internet. Ju do të mësoni të prodhoni harta informative dhe do të udhëzoheni në krijimin e grupeve të të dhënave të parapërgatitura, nëse nuk keni të dhëna të

  EUR 35,00
  Shko tek kursi
 • Web Copywriting – Modul i Avancuar

  të Simone Rapagnà

  C’farë do të mësojmë nga ky kurs? Cilat janë tendencat aktuale të web copywriting në sektorin dixhital Si funksionojnë motorët e kërkimit (Google në veçanti) Si të zgjedh një faqe SEO tekst Si të përdorim fjalë për të bindur Pse të zgjidhni këtë kurs? Teknikat moderne të marketingut online përdorin përmbajtjen me shkrim për të arritur

  EUR 45,00
  Shko tek kursi
 • Web Copywriting – Kursi bazë

  të Simone Rapagnà

  Çfarë do të mësoj nga ky kurs? Çfarë trajton një web copywriter Çfarë karakteristikash duhet të kenë një tekst web për të qenë tërheqëse për përdoruesit Si ta përballojmë idenë e krijimit dhe shkrimit e një teksti Web Si të promovoni kompaninë / markën përmes fjalëve Përse të zgjedhim këtë kurs? Përmbajtja e shkruar ka rëndësi të madhe në

  EUR 30,00
  Shko tek kursi