Avantazhet

Doppia certificazione

Falë bashkëpunimit me Unione Professionisti në Itali, studentët që frekuentojnë kurset tona, në fund të çdo kursi do të marrin dy çertifikata studimi (Italiane dhe Shqiptare).

Corpo docenti

Trup Pedogogësh të kualifikuar Një trup pedagogësh të mbi kualifikuar dhe të çertifikuar për ti garantuar përdoruesit një trajnim të kohës , në përputhje me evoluimin e shpejtë të tregut të punës.

Përditësohu me të
rejat e fundit!

Rregjistrohuni në portal për të marrë në kohë reale të gjitha kuriozitetet dhe të rejat për trajnimet dhe të mësuarit online.

Rregjistohu në portal

    * Fusha të detyrueshme
    Invio in corso...
    Iscrizione alla newsletter
    avvenuta con successo!